Lees voor

Zoeken

Zoeken

Routebeschrijving

Hoofdvestiging Open Universiteit

Valkenburgerweg 177
6419 AT Heerlen
telefoon: 045 - 5762222 (receptie, voor bezoekers)

Studiecentrum Parkstad Limburg

Valkenburgerweg 177
6419 AT Heerlen
telefoon: 045 - 5762100
fax: 5762225
e-mail: heerlen@ou.nl


Grotere kaart weergeven

Per openbaar vervoer

Vanaf het busstation vertrekken meerdere bussen per uur in de richting van de Valkenburgerweg. Uitstappen bij de halte Hogeschool Zuyd aan de weg Nieuw Eyckholt. U loopt vanaf hier in vijf minuten naar de Open Universiteit.

Bij het NS-station kunt u ook een taxi nemen. Zowel vanaf het busstation als het NS-station is het ongeveer 30 minuten lopen naar de Open Universiteit.

Per auto

  • Vanuit noordelijke richting (Eindhoven):
    Via A76, bij knooppunt Ten Esschen, ga richting Heerlen via N281. Neem op N281 de afrit Heerlen centrum. Volg de borden 'Open Universiteit'. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Bij de tweede rotonde rechtsaf (Valkenburgerweg). Na 150 meter ziet u de ingang van de Open Universiteit links liggen
  • Vanuit westelijke richting (Maastricht):
    Via A79 richting Heerlen, neem de afrit Heerlen centrum (afslag 7). Aan het eind van de afrit linksaf (John F. Kennedylaan). De rotonde neemt u driekwart (linksaf naar Valkenburgerweg). Na 150 meter ziet u de ingang van de Open Universiteit links liggen.
  • Vanuit zuidelijke richting (Aken):
    via A76, bij knooppunt Maastricht/Valkenburg, ga richting Voerendaal en neem de afrit Voerendaal. Aan het einde van de afrit rechtsaf. Ga bij de rotonde rechtsaf richting Heerlen (valkenburgerweg). Na ongeveer een kilometer ziet u de ingang van de Open Universiteit rechts liggen.
  • Vanaf vliegveld Maastricht-Aken is de reistijd ongeveer 20 minuten.

Opent routebeschrijving naar Open Universiteit in Heerlen (pdf) Routebeschrijving