Lees voor

Zoeken

Zoeken

Onderwijs

Het onderwijs van de faculteit psychologie heeft een uitgekiende mix van begeleide bijeenkomsten, digitale feedback en verplichte practica. Via discussiegroepen krijgt u de mogelijkheid om met medestudenten contact te houden. Afstand is geen belemmering.

Startpakket

U start de bacheloropleiding met het startpakket Inleiding in de psychologie. Na afronding van dit startpakket weet u of de studiemethode van de Open Universiteit geschikt voor u is. Wij verwachten van onze studenten doorzettingsvermogen, een kritische instelling, analytisch vermogen en zelfdiscipline. Doorstuderen in de bacheloropleiding en vervolgens in de masteropleiding is een lange weg. Wij helpen u om op die weg de juiste keuze te maken.

Bacheloropleiding en masteropleiding

De faculteit psychologie verzorgt de masteropleidingen Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie en Klinische psychologie. De masteropleiding Psychologie van de levensloop is in ontwikkeling. Onze bacheloropleiding is breed van opzet. Na een propedeuse en een postpropedeuse kiest u vakken die relevant zijn voor de beoogde masteropleiding.

Korte opleidingen

Naast de bachelor- en masteropleidingen biedt de faculteit focusopleidingen aan. Bijscholing en nascholing is mogelijk voor diverse disciplines.