Lees voor

Zoeken

Zoeken
Omgevingsrecht
 

Op weg naar de Omgevingswet: wat brengt ons de nieuwe wet?

Whitepaper van prof. dr. Frans Tonnaer met tien tips voor een goede voorbereiding. Gratis verkrijgbaar.

CPP Omgevingsrecht

Voor professionals die zich verder willen verdiepen in Omgevingsrecht biedt de Open Universiteit het Certified Professional Program (CPP) Omgevingsrecht aan. Een praktijkgerichte opleiding op hoog niveau die afgesloten wordt met het diploma Omgevingsjurist. De volgende groep zal 15 oktober 2015 met dit intensief begeleide en praktijkgerichte CPP starten. 

De informatie over het CPP Omgevingsrecht is ook beschikbaar als brochure.  Wij houden u graag op de hoogte over actuele ontwikkelingen rond het CPP Omgevingsrecht.

Masterclasses

Onderdeel van het CPP Omgevinsgrecht zijn 5 masterclasses rond RO en bouwrecht, Natuurbeschermingsrecht, Milieurecht, Waterrecht en Van Wabo naar Omgevingsrecht. Voor deze masterclasses kan ook afzonderlijk ingeschreven worden. Eerstvolgende masterclass gaat over Milieurecht op 15 april 2015.

Maatwerk

De Open Universiteit kan voor bedrijven en organisaties één of meerdere Studiedagen Omgevingsrecht in huis organiseren. Wij bieden zestien verschillende thema's aan die desgewenst toegespitst kunnen worden op de specifieke behoeften van uw medewerkers. Met de Studiedagen spijkeren deelnemers hun kennis bij op de meest actuele onderdelen van het Omgevingsrecht. Het zijn eendaagse bijeenkomsten die naar wens gecombineerd kunnen worden.

  • Wij verzorgen graag een op uw specifieke wensen afgestemde Studiedag in huis.