Lees voor

Zoeken

Zoeken

Agenda

Mededeling voor studenten Rechtswetenschappen Rotterdam en Den Haag

Regelmatig worden in studiecentrum Den Haag boeiende avonden voor studenten Rechtswetenschappen georganiseerd. Ook Rotterdamse studenten zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Zie de agenda van studiecentrum Den Haag.

Dispuut PsyReo

PsyReo is een dispuut voor psychologiestudenten in Rotterdam en omstreken. Wij richten ons op het uitwisselen van informatie en ervaringen, het organiseren van workshops, lezingen en het plannen van gezamenlijke activiteiten zoals het bezoeken van congressen e.d.. Lidmaatschap van PsyReo staat open voor psychologiestudenten van de Open Universiteit, verbonden aan het studiecentrum Rotterdam. Kosten van lidmaatschap: € 10.- per jaar. Zie voor meer informatie de website van PsyReo.

Studium Generale lezing

De faculteit Cultuurwetenschappen, studiecentrum Rotterdam en Dispuut CW Rotterdam organiseren regelmatig lezingen. Nieuwe informatie volgt binnenkort.

CW Dispuut

De CW Dispuut groep heeft als doel verdieping van de studie door presentatie en gesprek over cultuurwetenschappelijke onderwerpen en het uitwisselen van relevante informatie. De bijeenkomsten zijn een keer per maand, afwisselend op maandag of dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur in het Studiecentrum Rotterdam. Studenten cultuurwetenschappen kunnen zich aanmelden via de website van CW Dispuut.

Workshops