Lees voor

Zoeken

Zoeken

Begeleiding

U kunt met inhoudelijke vragen terecht bij de docent van de cursus. Dit kan telefonisch of via e-mail. Deze begeleiding is standaard en bij alle cursussen inbegrepen. In de cursusbeschrijving op Studieaanbod staat per cursus wie uw docent is en data van eventuele (verplichte) bijeenkomsten.
Kijkt u voor meer informatie in het Bereikbaarheidsoverzicht docenten/examinatoren.

Begeleidingsbijeenkomsten
Wij organiseren bij sommige cursussen begeleidingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten gaat de docent inhoudelijk in op de leerstof en bereidt u zich voor op het tentamen. De bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren of op zaterdag in onze studiecentra. Wij raden u aan deel te nemen, maar deelname is niet altijd verplicht.
U meldt zich één week voor de eerste bijeenkomst aan bij het betreffende studiecentrum.
Bij een startpakket, de eerste twee modulen van een opleiding, hoort extra begeleiding die speciaal gericht is op het wennen aan ons studiesysteem. Tijdens deze begeleidingsbijeenkomsten is er extra aandacht voor studievaardigheidstrainingen, studieaanpak, studieplanning, bestudering van teksten, verbetering van de concentratie en het gebruik van de elektronische leeromgeving.

Digitale leeromgeving
Alle cursussen worden begeleid via de digitale leeromgeving Studienet of OpenU. Hier vindt u bijvoorbeeld discussie- en nieuwsgroepen, elektronisch voorgeprogrammeerde studietaken, namen van docenten, digitaal studiemateriaal en digitale bijeenkomsten in een virtuele klas.

Meer structuur en begeleiding in de master begeleid
De masteropleiding begeleid is ontworpen als deeltijdopleiding. Een gestructureerd programma, persoonlijke begeleiding en cursussen waarbij studeerbaarheid voorop staat zorgen voor effectief en efficiënt studeren.