Lees voor

Zoeken

Zoeken

Mini-modulen

De faculteit Managementwetenschappen heeft over diverse onderwerpen uit de relevante vakgebieden voor management en actuele managementkwesties korte cursussen ontwikkeld die aangeboden worden als Minimodule. Minimodulen zijn korte, digitaal aangeboden, cursussen van ongeveer 25 studie-uren. U kunt studeren in uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt.

Minimodulen

Bedoeld voor

Iedereen die zich wil verdiepen in managementthema's.
Minimodulen vereisen in principe geen voorkennis.

Studieduur

De inschrijvingsduur voor 1 minimodule bedraagt 1 jaar, dus u heeft alle tijd om uw studie te plannen en bij onverwachte omstandigheden is er voldoende reserve.

Studiebelasting

25 uur

Startmomenten

wekelijks

Vorm

Zelfstudie via de digitale studieomgeving van de Open Universiteit. Bij elke minimodule hoort een begeleidingstijd van maximaal 1 uur per persoon. U kunt dus met een gerust hart contact opnemen met de betreffende docent voor vragen en de docent zal uw uitwerkingen van opdrachten voorzien van feedback en een beoordeling.

Kosten

Minimodulen kunt u volgen voor 250,- all in per stuk.

Inhoud

Minimodulen zijn ontworpen op basis van geaccrediteerd onderwijsmateriaal van de faculteit (Bachelor niveau).
Minimodulen kunnen, in overleg met de betrokken docenten, vrijstelling geven voor delen van grotere cursussen binnen MW.

Toetsing

Minimodulen worden veelal afgesloten met een (extra) tentamenopdracht, of er worden in de loop van de module uitwerkingen gevraagd die meetellen in de beoordeling.

Certificaat

Elke minimodule kan worden afgesloten met een certificaat van de faculteit Managementwetenschappen.
Minimodulen kunnen in overleg met werkgevers PE-punten opleveren; informeer bij uw werkgever!

Meer informatie

Heeft u vragen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de faculteit Managementwetenschappen via Anja Moonen, telefoonnummer 045-5762777 of mail naar mst@ou.nl.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor één of meerdere van onze Minimodulen, vul het inschrijfformulier in met uw tekstverwerker en stuur of mail het naar het adres dat er op staat vermeld.

Regeling Inschrijving Certified Professional Programs Lees wel eerst onze inschrijfvoorwaarden.

* Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op de Minimodulen