null Bespreek jouw praktijkcasus op een wetenschappelijk congres

OW_EAPRIL_12929_head_large.jpg
Bespreek jouw praktijkcasus op een wetenschappelijk congres
EAPRIL is een internationaal congres waar onderzoekers en praktijkmensen elkaar ontmoeten. Tijdens hun jaarlijkse congres krijgen onderwijsprofessionals de gelegenheid om hun case te presenteren en erover te discussiëren met de EAPRIL bezoekers. Het congres vindt plaats van 29 november tot en met 1 december 2017 in Hämeenlinna, Finland. Het thema van dit jaar is: Inspired by the visions of future education and learning.

Interactieve ontmoeting

De congressen van EAPRIL (European Association for Practitioner Research on Improving Learning) hebben nadrukkelijk als doelstelling om onderzoek en praktijk te verbinden. Er komen zowel onderzoekers (zoals onderzoekers van het Welten-instituut) als practitioners. Het congres is een heel interactief congres met workshops, roundtable discussions, speed dating sessies etc. Het kan dan ook worden gezien als een professionaliseringsactiviteit voor docenten en andere professionals in het onderwijs.

Presenteer je case

Een interessant nieuw format is die van de Case Studie. Hierbij kan een practitioner een case presenteren, waarbij gereflecteerd wordt over uitdagingen en succesfactoren over deze case met het EAPRIL publiek. U kunt uw case indienen tot 10 mei 2017. (In de eerste fase is een samenvatting voldoende.)

Op de conferentiesite vindt u meer informatie over dit congres.