null Certified Professional Course Advanced Cybersecurity

IC2912_head_large.jpg

Certified Professional Course Advanced Cybersecurity

 • Your Academy
 • 5 EC
 • Taal Engels
 • Certificaat
 • Start najaar 2022
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Studieduur circa 7 weken
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
 • Voor dit product gelden ingangseisen
 
Deze module geeft een introductie tot organisatorische aspecten rondom cybersecurity en cybercrime.


Voor wie is de opleiding bedoeld?

 • Personen die binnen hun eigen organisatie oog hebben voor verbeteringen en hier meer kennis over willen vergaren
 • Personen die hun eigen ontwikkeling een boost willen geven/naar een hoger niveau willen tillen
Met de opkomst van digitale netwerktechnologie is onze maatschappij radicaal aan het veranderen. Informatie is direct en vierentwintig uur per dag en tegen minimale kosten beschikbaar overal ter wereld. Hoewel het internet en cyberspace enorm veel voordelen en kansen met zich brengt, zijn er ook risico’s verbonden aan deze nieuwe technologieën. De laatste jaren is er sprake van een sterke toename van cybercrime waardoor veel organisaties slachtoffer inmiddels slachtoffer zijn geworden cybercriminaliteit. Deze module geeft een introductie tot organisatorische aspecten rondom cybersecurity en cybercrime.

Studieduur

Deze Certified Professional Course, die tevens onderdeel is van het CPP Smart Services, heeft een omvang van 5 ec en een studiebelasting van circa 140 uur. Je doorloopt deze course in circa 7 weken. De studiebelasting bedraagt daarbij 16-20 uur per week.

Begeleiding

Het programma wordt volledig online gegeven en wordt doorlopen volgens een rooster. Je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving van de Open Universiteit en krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door inhoudsdeskundig universitair docenten. Het cursusmateriaal en de leeromgeving zijn in het Engels. In overleg met de docent is het inleveren van een opdracht in het Nederlands mogelijk.

Toelating

 • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding (bachelor of master diploma)
 • Enige jaren relevante werkervaring

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden

Starten

Het eerstvolgende startmoment van deze course staat gepland in het najaar 2022.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden.

Prijsinformatie

De opleidingskosten bedragen bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat van de Open Universiteit. De doorlopen cursus kan ingebracht worden in/maakt onderdeel uit van het CPP Smartservices en Your MBA.

Contact

Wil je in contact komen met het Team Your Academy via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.