null Certified Professional Course Closed loop supply chains

CPO_CLosedLoopSupplyChains_1204573660ZW_head_large.jpg

Certified Professional Course Closed loop supply chains

 • Your Academy
 • 5 EC
 • Engels
 • Certificaat
 • Starten: doorlopend
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Inschrijfduur 6 maanden
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
 • Voor dit product gelden ingangseisen

English version

Closed loop supply chains zijn voor organisaties schakel tussen strategische intentie en operationele actie. Wat leer je in deze opleiding?

Kennis over duurzaamheid is van essentieel belang voor organisaties. Ben jij de manager die waarde wil creëren voor jouw organisatie op lange termijn? Die toe wil bewegen naar een duurzaam businessmodel, waarin je organisatie energieneutraal opereert, duurzame producten ontwikkelt of inspeelt op de circulaire economie? Als leider en professional wil je je organisatie helpen op weg naar duurzaamheid. Je leert hoe je het verandermanagement voert dat blijvende duurzame oplossingen realiseert. 

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Je wilt maatschappelijk verantwoord ondernemen en de MVO prestatieladder beklimmen. Afhankelijkheid van externe instituten of consultants is een reëel risico voor de langetermijn waardecreatie van jouw organisatie. Haal zelf de kennis in huis! Ben je werkzaam of ambieer je een functie op het gebied van duurzaamheid? Ook dan is deze course geschikt voor jou. Ben jij de professional die competenties op het gebied van sustainability in huis haalt én verder ontwikkelt?
Langzaam maar zeker verwordt duurzaamheid tot een business propositie. Als onderdeel hiervan zien organisaties in toenemende mate waarde in de Circulaire Economie. Maar, veel bedrijven en overheden worstelen nog met de zogenaamde intentie-actie kloof: hoe gaat de circulaire economie echt waarde creëren.
Closed loop supply chains zijn voor organisaties schakel tussen strategische intentie en operationele actie. Zo maak je binnen dit model kennis met state-of-the-art concepten en toepassingen, best practices in retourmanagement, strategie (her)formulering, herontwerp van bedrijfsprocessen en verandermanagement.

Studieduur

Deze (losse) module die tevens onderdeel is van CPP Sustainability heeft een omvang van 5 ec en een studiebelasting van circa 140 uur. Hiervoor krijg je 6 maanden inschrijfrechten en ook hier geldt dat je daarbinnen zelf kunt bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week voor je studie vrij te maken.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Het cursusmateriaal en de leeromgeving is in het Engels. De contactmomenten met de docenten en de opdrachten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Toelating

 • HBO werk- of denkniveau
 • Enige jaren relevante werkervaring

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Op elk gewenst moment (in overleg).

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden.

Prijsinformatie

Voor een losse module bedragen de opleidingskosten bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-.
Bovenstaande bedragen zijn all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van deze module ontvang je een deelcertificaat en na afronding van alle 4 (losse) modulen die onderdeel zijn van het Certified Professional Program Sustainability ontvang je een diploma. Dit diploma kan ingebracht worden als volledige specialisatie in yOUrMBA, aangezien CPP Sustainability is onderdeel van yOUrMBA, een praktijkgerichte MBA opleiding op academisch niveau.

Contact

Wil je in contact komen met het Team Your Academy via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.