null Certified Professional Course Impact strategy and measurement

Measurement_head_large.jpg

Certified Professional Course Impact strategy and measurement

 • Your Academy
 • 5 EC
 • Engels
 • Certificaat
 • Starten: doorlopend
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Inschrijfduur 6 maanden
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
 • Voor dit product gelden ingangseisen
Leer over 'Theorie van Verandering (ToC)' en hoe dit jouw organisatie kan helpen om een duidelijker beeld te krijgen van input, activiteiten, output en impact.


Wat wil je nu echt bereiken? Waarom en hoe denk je dat jouw activiteiten leiden tot de veronderstelde impact? Wat is jouw belangrijkste veronderstelling en welke andere factoren kunnen van invloed zijn op jouw resultaten? Zo leer je over een 'Theorie van Verandering (ToC)' en hoe dit jouw organisatie kan helpen om een duidelijker beeld te krijgen van input, activiteiten, output en impact. Welke informatie ga je gebruiken om te communiceren met belanghebbenden? En wat voor soort informatie is nodig om hen te informeren? Zo krijg je een overzicht van de verschillende benaderingen (rapport, website, sociale media) en inzicht in de voor- en nadelen. Inzicht in de belangrijkste dilemma’s voor een organisatie die begint met impact denken, meten en managen. Tot slot leer je over de mogelijke leereffecten van impact denken. Hoe kun je de resultaten gebruiken om te leren en jouw organisatie verder te verbeteren.

Studieduur

Deze (losse) module die tevens onderdeel is van CPP Sustainability heeft een omvang van 5 ec en een studiebelasting van circa 140 uur. Hiervoor krijg je 6 maanden inschrijfrechten en ook hier geldt dat je daarbinnen zelf kunt bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week voor je studie vrij te maken.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Het cursusmateriaal en de leeromgeving is in het Engels. De contactmomenten met de docenten en de opdrachten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Toelating

 • HBO werk- of denkniveau
 • Enige relevante werkervaring

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Deze course is momenteel nog in ontwikkeling.
Het startmoment kun je per mail opvragen bij het Team Your Academy. Indien de course gereed is, dan kun je op elk gewenst moment (in overleg) van start gaan.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de 'aanmeldknop' op deze pagina.
Indien u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, een groepsinschrijving of een incompany-traject, dan kunt u een email sturen of dit telefonisch aangeven via 045-576 2777.

Prijsinformatie

Voor een losse module bedragen de opleidingskosten bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-.
 
Dit bedrag is vrijgesteld van BTW, maar exclusief het tekstboek, waarvan in deze course gebruik wordt gemaakt:
 
- Measuring social change, door E. Alnoor
ISBN 978 15 036 0140 6
 
Dit tekstboek dien je dus zélf aan te schaffen.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van deze module ontvang je een deelcertificaat en na afronding van alle 4 (losse) modulen die onderdeel zijn van het Certified Professional Program Sustainability ontvang je een diploma. Dit diploma kan ingebracht worden als volledige specialisatie in yOUrMBA, aangezien CPP Sustainability is onderdeel van yOUrMBA, een praktijkgerichte MBA opleiding op academisch niveau.

Contact

Wilt u graag meer informatie over een specifiek Professional Program, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777. Ook voor een groepsinschrijving of een incompany-traject kunt u contact met ons opnemen.