null Certified Professional Course Inleiding kunstmatige intelligentie

Certified Professional Course Inleiding kunstmatige intelligentie
  • Informatica
  • 5 EC
  • Vanaf € 2250
Deze module behandelt kunstmatige intelligentie vanuit het perspectief van een ‘intelligente computationele agent’. 
Het studiemateriaal is grotendeels Engelstalig, maar het programma is nederlandstalig.

Studieduur

Circa 10 weken. U moet rekening houden met een tijdsinvestering van 15 tot 20 uur per week.

Tentaminering

Schriftelijk tentamen.

Toelating

U moet beschikken over:
  • Wiskunde op VWO niveau
  • Enige programmeerkennis in een imperatieve taal is sterk aan te raden. Voor dit onderdeel van het volledige programma Artificial Intelligence Engineer is een goede kennis/vaardigheid van Python noodzakelijk. Als u dus de losse onderdelen wilt volgen, dan is het van belang om in eerste instantie de voorkennis van Python te hebben verkregen via dit onderdeel of bijvoorbeeld via het Certified Professional Program Java- en app-programmeur.
Indien u twijfelt of behoefte heeft aan advies kunt u ons altijd een mail sturen: mst@ou.nl

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Het eerstvolgende startmoment van deze course is 2021. Het rooster is nog in ontwikkeling en zal rond de zomer 2020 worden vastgesteld. Meer informatie kunt u per mail opvragen via you@ou.nl.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 2.250,-.Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd. Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 200,- op het totaalbedrag.

Actie

Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 200,- op het totaalbedrag.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaalt u zelf dit onderdeel? Dan geldt voor u dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.

Levenlanglerenkrediet

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van dit onderdeel ontvangt u een certificaat van de Open Universiteit.

Contact

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.