null Certified Professional Course Innovatiestrategie

CPPINNO_InnovatieOndernemers_14916_head_large.jpg

Certified Professional Course Innovatiestrategie

 • Your Academy
 • 5 EC
 • Nederlands
 • Certificaat
 • Starten: doorlopend
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Inschrijfduur 6 maanden
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
 • Voor dit product gelden ingangseisen
De Certified Professional Course Innovatiestrategie is een praktijkgericht programma op academisch niveau voor ondernemers die het belang van een innovatief en toekomstbestendig business model onderschrijven. Het programma is samen met ondernemers ontwikkelt en is gericht op het leren koppelen van de activiteiten op het gebied van innovatie met de doelstellingen die de ondernemer wil bereiken.


Voor wie is de opleiding bedoeld?

Ondernemers die hun innovatiepotentieel optimaal willen faciliteren.

Innovatie is een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen te bereiken. Samenwerking ook. Om dit effect te kunnen bereiken dient een samenwerkingsstrategie wel expliciet te worden opgezet ten dienste van de doelen die de ondernemer zichzelf stelt.

In deze Certified Professional Course werken we aan de hand van cases en opdrachten toe naar een concreet verbeterplan voor de specifieke context waarin een ondernemer zich beweegt. Wat zijn je belangrijkste doelen? Welke doelstellingen hebben andere ondernemers en hoe hebben ze innovatie en samenwerking ingezet om deze doelen te bereiken? Welke positie neemt je onderneming in de markt in? Heb je een leidende positie? Hoe hebben andere ondernemers hun volgerspositie omgebogen tot een leidende positie op basis van samenwerking en innovatie? Wat is jouw visie op samen innoveren? Wat is het effect van de visie van de ondernemer op het succes van samenwerking en innovatie? Het resultaat van deze Certified Professional Course is een concreet plan voor het verstevigen van de relatie tussen je strategische doelen en je innovatie- en samenwerkingsactiviteiten.

Deze cursus is tevens onderdeel van de opleiding Certified Professional Program Innovatiemanagement voor ondernemers

Studieduur

Deze Certified Professional Course kent met een omvang van 5 ec een studiebelasting van circa 140 uur. U krijgt 6 maanden inschrijfrechten en kunt daarbinnen zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week aan uw studie te besteden.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. U krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Voertaal van deze professional course is Nederlands. Er kan wel gebruik gemaakt worden van Engelstalige literatuur.

Voorkennis

Minimaal hbo werk- en denkniveau en enige jaren relevante werkervaring.

Inschrijfvoorwaarden

Voor dit programma gelden de inschrijfvoorwaarden voor Certified Professional Programs (CPP) van de Open Universiteit.

Starten

Op elk gewenst moment (in overleg).

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden.

Prijsinformatie

De opleidingskosten bedragen bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Fiscale aftrekbaarheid

Vanaf 1 januari 2022 zijn studiekosten niet meer aftrekbaar. In plaats hiervan komt het STAP-budget.
 
Wat is het STAP-budget?
Het STAP-budget is een subsidie voor werkenden en werkzoekenden voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Nu de fiscale aftrek scholingskosten per 1 januari 2022 vervalt, vervangt het STAP-budget deze regeling. Meer informatie lees je op de website van rijksoverheid.nl.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na afronding ontvangt u een cursuscertificaat. Dit certificaat kan ingebracht worden als onderdeel van de specialisatie in yOUrMBA.

Contact

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.