null Certified Professional Course Machine learning

Certified Professional Course Machine learning
  • Your Academy
  • 5 EC
  • Taal: Nederlands / Engels
  • Start: september 2020
  • € 2.250,- (eenmalig)
  • Online + face 2 face bijeenkomsten
  • Utrecht
  • € 200,- vroegboekkorting
  • Bouwblok voor CPP Artificial Intelligence Engineer
In deze module gaan we meer in op een belangrijk aspect van intelligentie, namelijk leren. Je leert hoe een agent kan leren uit gegevens door gebruik te maken van moderne machine learning algoritmen.
In deze module gaan we meer in op een belangrijk aspect van intelligentie, namelijk leren. Je leert hoe een agent kan leren uit gegevens door gebruik te maken van moderne machine learning algoritmen. Praktische aspecten voor het gebruik van machine learning algoritmen zullen hierbij een centrale rol hebben. Dit programma maakt gebruik van materiaal uit de Bachelor informatica van de Open Universiteit. Afronding van deze module geeft vrijstelling voor de cursus “Kunstmatige Intelligentie. Voor het volgen van dit onderdeel van de opleiding is een goede kennis/vaardigheid van Python noodzakelijk. Als je dus de losse onderdelen wilt volgen, dan is het van belang om in eerste instantie de voorkennis van Python te hebben verkregen via het eerste onderdeel Inleiding Python programmeren of bijvoorbeeld via het Certified Professional Program Java- en app-programmeur.
 
Het studiemateriaal is grotendeels engelstalig, maar het programma is nederlandstalig.
 

Studieduur

Circa 9 weken.
Je moet rekening houden met een tijdsinvestering van 15 tot 20 uur per week.

Tentaminering

Afsluitende eindopdrachten.

Toelating

Je moet beschikken over:
Indien je twijfelt of behoefte hebt aan advies kun je altijd een mail sturen naar Team Your Academy

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Het eerstvolgende startmoment van deze course is 2 september 2020. Het rooster van de volledige opleiding of de begeleidingsdata betrekking hebbend op dit onderdeel kun je per mail opvragen via Team Your Academy.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 2.250,-.Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Actie

Indien jetot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we je een vroegboekkorting aanbieden van € 200,- op het totaalbedrag.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van dit onderdeel ontvang je een certificaat van de Open Universiteit.

Contact

Wil je in contact komen met het Team Your Academy via mail, telefonisch of WhatApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina.