null Certified Professional Course Machine learning

Certified Professional Course Machine learning
  • Informatica
  • 5 EC
  • Vanaf € 2250
In deze module gaan we meer in op een belangrijk aspect van intelligentie, namelijk leren. U leert hoe een agent kan leren uit gegevens door gebruik te maken van moderne machine learning algoritmen.
In deze module gaan we meer in op een belangrijk aspect van intelligentie, namelijk leren. U leert hoe een agent kan leren uit gegevens door gebruik te maken van moderne machine learning algoritmen. Praktische aspecten voor het gebruik van machine learning algoritmen zullen hierbij een centrale rol hebben. Dit programma maakt gebruik van materiaal uit de Bachelor informatica van de Open Universiteit. Afronding van deze module geeft vrijstelling voor de cursus “Kunstmatige Intelligentie. Voor het volgen van dit onderdeel van de opleiding is een goede kennis/vaardigheid van Python noodzakelijk. Als u dus de losse onderdelen wilt volgen, dan is het van belang om in eerste instantie de voorkennis van Python te hebben verkregen via het eerste onderdeel Inleiding Python programmeren of bijvoorbeeld via het Certified Professional Program Java- en app-programmeur.
 
Het studiemateriaal is grotendeels engelstalig, maar het programma is nederlandstalig.
 
 

Studieduur

Circa 9 weken.
U moet rekening houden met een tijdsinvestering van 15 tot 20 uur per week.

Tentaminering

Afsluitende eindopdrachten.

Toelating

U moet beschikken over:
Indien u twijfelt of behoefte heeft aan advies kunt u ons altijd een mail sturen: mst@ou.nl

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Het eerstvolgende startmoment van deze course is 2 september 2020. Het rooster van de volledige opleiding of de begeleidingsdata betrekking hebbend op dit onderdeel kunt u per mail opvragen via mst@ou.nl.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 2.250,-.Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd. Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 200,- op het totaalbedrag.

Actie

Indien u tot 4 weken vóór de startdatum inschrijft, dan kunnen we u een vroegboekkorting aanbieden van € 200,- op het totaalbedrag.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaalt u zelf dit onderdeel? Dan geldt voor u dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.
 
Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van dit onderdeel ontvangt u een certificaat van de Open Universiteit.

Contact

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.