null Certified Professional Course De menselijke factor van innovatie

CPPINNO_InnovatieOndernemers_14916_head_large.jpg

Certified Professional Course De menselijke factor van innovatie

 • Your Academy
 • 5 EC
 • Engels
 • Certificaat
 • Starten: doorlopend
 • € 1.750,- (eenmalig) / € 1.850,- (5 termijnen)
 • Volledig online
 • Eigen casus
 • Inschrijfduur 6 maanden
 • Stapelbaar en bouwblok MBA
 • Voor dit product gelden ingangseisen
De Certified Professional Course De menselijke factor van innovatie is een praktijkgericht programma op academisch niveau voor ondernemers die het belang van een innovatief en toekomstbestendig business model onderschrijven. Het programma is samen met ondernemers ontwikkelt en is gericht op het leren ontwikkelen van een stimulerende cultuur, attitude en meetinstrumenten voor innovatie.


Voor wie is de opleiding bedoeld?

Ondernemers die hun innovatiepotentieel optimaal willen faciliteren.

De menselijke factor is de belangrijkste factor in het succes van innovatie en samenwerking. Onderzoek toont aan dat ondernemers beter in staat om duurzame samenwerkingsverbanden voor innovatie te onderhouden wanneer zij:

(1) een sterke visie hebben ten aanzien van de (duurzaamheids)doelen die ze willen bereiken en in staat zijn deze visie op hun medewerkers en hun partners over te brengen;

(2) in staat zijn gezamenlijke doelen na te streven en deze houding ook kunnen cultiveren in hun medewerkers en partners;

(3) in staat zijn hun medewerkers en partners eigen verantwoordelijkheid te laten nemen;

(4) in staat zijn zichzelf te verbeteren aan de hand van feedback van medewerkers en partners.

In deze Certified Professional Course analyseren we een aantal cases van ondernemers die actief zijn in het gezamenlijk innoveren. Sommigen zijn succesvoller dan anderen. Wat is hun visie? Hoe communiceren ze? Wat is hun attitude ten opzichte van samenwerking? Hoe gaan zij om met hun partners? En hoe gaan zij om met hun medewerkers? Hoe motiveren zij hun medewerkers? De ondernemer die dit programma heeft gevolgd heeft een goed beeld bij de verschillende aspecten van leiderschap en cultuur die het succes van samenwerking en innovatie ten goede komen.

Deze cursus is tevens onderdeel van de opleiding Certified Professional Program Innovatiemanagement voor ondernemers

Studieduur

Deze Certified Professional Course kent met een omvang van 5 ec een studiebelasting van circa 140 uur. U krijgt 6 maanden inschrijfrechten en kunt daarbinnen zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week aan uw studie te besteden.

Begeleiding

Het programma kan zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. U krijgt daarbij persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent.Voertaal van deze professional course is Engels.

Voorkennis

Minimaal hbo werk- en denkniveau en enige jaren relevante werkervaring.

Inschrijfvoorwaarden

Voor dit programma gelden de inschrijfvoorwaarden voor Certified Professional Programs (CPP) van de Open Universiteit.

Starten

Op ieder gewenst moment (in overleg).

Aanmelden

U kunt zich reeds aanmelden en daarbij aangeven per wanneer u met het programma wilt starten.

Prijsinformatie

De opleidingskosten bedragen bij eenmalige betaling € 1.750,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 370,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Fiscale aftrekbaarheid

Vanaf 1 januari 2022 zijn studiekosten niet meer aftrekbaar. In plaats hiervan komt het STAP-budget.
 
Wat is het STAP-budget?
Het STAP-budget is een subsidie voor werkenden en werkzoekenden voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Nu de fiscale aftrek scholingskosten per 1 januari 2022 vervalt, vervangt het STAP-budget deze regeling. Meer informatie lees je op de website van rijksoverheid.nl.

Levenlanglerenkrediet

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.

Kortingsregeling

De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Na afronding ontvangt u een cursuscertificaat. Dit certificaat kan ingebracht worden als onderdeel van de specialisatie in yOUrMBA.

Contact

Wilt u graag meer informatie over deze specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.