CPP_DataScience_14348_head_large.jpg
CPP Data Science (R)

Samen werken aan een echte case met je eigen data onder begeleiding van een ervaren datascientist van DIKW Academy

Het CPP Data Science van de Open Universiteit en DIKW Academy is een unieke opleiding voor de nieuwe generatie intelligence professionals. Wij rusten je uit met een uitgebreide set aan skills, die je nodig hebt om te excelleren als data scientist, volgens Harvard Business Review 'the sexiest job of the 21st century'! In je rol van data scientist stel je bedrijven in staat om data-gedreven beslissingen te maken en stap je definitief in de wereld van (big) data en data-analyse in het nieuwe vakgebied van data science. 
Dus ben je creatief en wil je groeien in een functie waarin je data voor je werkgever ontsluit, visualiseert, analyseert en verhalen vertelt met data? Dan is het CPP Data Science dé opleiding voor jou!

In het kort:

  • Samen werken aan een echte case met je eigen data
  • Leer R te gebruiken in data-gerelateerde projecten
  • Leer gebruik te maken van machine learning modellen
  • Blended: tweewekelijkse bijeenkomsten in Nieuwegein (Data Lab DIKW Academy), aangevuld door zelfstudie in de online leeromgeving yOUlearn
  • Circa 6 maanden
  • Voertaal is Nederlands

Meer informatie

Met onderstaande partner werken wij samen aan het ontwikkelen en in de markt zetten van Professional Programs:

DIKW

Een 'mijlpaal': zo zien velen de samenwerking tussen de Open Universiteit en de in Nieuwegein gevestigde DIKW Academy, een hoogwaardig dienstverlener en adviesbureau op het vlak van data-gedreven vraagstukken. Eerste resultaat van de krachtenbundeling is het CPP Data Science (R): een uniek gecertificeerd programma voor de nieuwste generatie 'intelligence professionals'. Doel van de samenwerking is het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe opleidingen voor de verschillende rollen binnen Data Science en Analytics, passend bij de ontwikkeling die data-gedreven organisaties nu en in de komende jaren doormaken.