null Certified Professional Program Besturen en (her)inrichten van bedrijfsprocessen

STG_BDK_MAMAN_MABPM_13006_head_large.jpg
Certified Professional Program Besturen en (her)inrichten van bedrijfsprocessen
  • Managementwetenschappen
  • 10 EC
  • Vanaf € 3995
Het inrichten, herinrichten en besturen van organisaties is vrijwel zonder uitzondering een complexe aangelegenheid. Als u al eerder in aanraking bent gekomen met de analyse en (her)ontwerp van processen dan weet u als geen ander dat er een veelheid aan met elkaar samenhangende aspecten speelt waarmee u rekening dient te houden.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

  • personen die op HBO-niveau actief zijn in staffuncties rond concernstaf, managers en medewerkers bedrijfsprocessen binnen een onderneming/instelling.
  • personen die een taak hebben als intern adviseur richting bedrijfsprocessen.
  • personen die taken op het terrein van bedrijfsprocessen in portefeuille hebben.

Het inrichten, herinrichten en besturen van organisaties is vrijwel zonder uitzondering een complexe aangelegenheid. Als u al eerder in aanraking bent gekomen met de analyse en (her)ontwerp van processen dan weet u als geen ander dat er een veelheid aan met elkaar samenhangende aspecten speelt waarmee u rekening dient te houden.

In dit Certified Professional Program wordt uitgegaan van een procesgerichte kijk op organisaties, d.w.z. er wordt niet gekeken naar de organisatie in termen van b.v. hoe deze is opgebouwd, zoals de afdelingsstructuur, de functies, etc. Vanuit de procesinvalshoek wordt bij het doen van analyses voor verbetering in eerste instantie het uitgangspunt gekozen van wat een organisatie doet. Een proces creëert waarde doordat het producten voortbrengt waar klanten om vragen. Men kan zich vervolgens afvragen of de processen wel verstandig in elkaar zitten.

Studieduur

6 maanden

Begeleiding

Zelfstudie, persoonlijke begeleiding door inhoudsdeskundig.

Begeleidingsbijeenkomsten

Maximaal 5 sessies met inhoudsdeskundige begeleider.

Toelating

  • werkzaam op tenminste hbo-niveau.
  • enige basiskennis over/van bedrijfskunde.\
  • vanuit uw huidige werk, enige ervaring met bedrijfsprocessen.
  • leesvaardigheid in het Engels is wenselijk omdat een deel van het studiemateriaal in het Engels is.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden

Starten

Op elk gewenst moment (in overleg).

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 3.995,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 5 termijnen van € 840,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.

Fiscale aftrekbaarheid

Betaalt u zelf de opleiding? Dan geldt voor u dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

U ontvangt na afloop het Certified Professional Program diploma Besturen en (her)inrichten van bedrijfsprocessen.

Contact

Wilt je graag meer informatie over een specifiek Professional Program, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met het Team Professional Programs of T 045-5762777.