null Evenement “Innovatief leren over Onderwijsinnovatie”

Evenement “Innovatief leren over Onderwijsinnovatie”

  • Your Academy
  • Taal Nederlands
  • Certificiaat
  • Volgend startmoment nog onbekend
  • € 150,- eenmalig
  • Volledig online
  • Dit product is tijdelijk niet leverbaar


Inhoud

In deze tijden is innovatie in het onderwijs nóg belangrijker dan ooit.
 
Van 22 juni tot en met 1 juli 2021 bieden we daarom een uniek online evenement aan voor stafmedewerkers, adviseurs, middelmanagement, en docenten die zich met innovaties op het gebied van onderwijs en opleiden bezighouden.
 
Dit online evenement onderscheidt zich van een webinar of online infosessie door een beperkte groep deelnemers en veel interactie. Interactieve live online sessies wisselen we af met asynchrone leeractiviteiten, en er is een online omgeving waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten. De doorlooptijd is twee weken, de totale studielast is ongeveer 12 uur.
 
Een groot deel van die tijd kun je besteden op het moment dat het jou uitkomt.
Je ontvangt expertfeedback op enkele opdrachten die je maakt, en die je in je eigen praktijk kunt toepassen. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.
 
Op 22 juni 2021 maak je kennis met de docent, met elkaar en met de leeromgeving. Kennismaken doen we onder meer via een korte live online sessie. Indien je al ervaring hebt met deze leeromgeving, dan hoef je daar niet veel tijd aan te besteden. Je kunt ook alvast starten met het bestuderen van leermaterialen.

Op 23 juni 2021 gaan we in op onderwijsinnovatie in het algemeen. We bestuderen een casus en we bestuderen succes- en faalfactoren van onderwijsinnovaties. Op deze dag vindt een live virtuele klas-sessie plaats waar we ook ervaringen met onderwijsinnovaties uitwisselen.

Vervolgens heb je enkele dagen de tijd om leerinhouden te bestuderen en een opdracht rond succes- en faalfactoren van onderwijsinnovaties te maken. Je maakt kennis met benaderingen van innovaties, van buiten het onderwijs.

Op 28 juni 2021 heb je de gelegenheid om vragen te stellen (bijvoorbeeld over de eindopdracht) tijdens een korte Q&A-sessie.

Daarna besteed je tijd aan het verder bestuderen van benaderingen van innovaties, van buiten het onderwijs. Ook kun je werken aan de eindopdracht. Tijdens een tweede virtuele klas-sessie op 1 juli 2021 gaan we in op de uitwerkingen van de opdracht rond succes- en faalfactoren van onderwijsinnovaties. Je maakt kennis met een kader voor onderwijsinnovatie.

De eindopdracht moet uiterlijk 5 juli 2021 zijn ingeleverd.

In deze video vertelt Wilfred Rubens over de opzet en inhoud van dit online evenement.

 

Studieduur

De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 12 uur, verdeeld over 2 weken.
 
Datum en tijdstip                                              
22 juni 2021: Innovatie café: kennismaking van 19:30 - 20:00 uur                    
23 juni 2021: Virtuele klas van 15:30 - 16:30 uur                   
28 juni 2021: Vraag- en antwoordsessie van 17:00 - 17:30 uur                   
01 juli 2021:  Virtuele klas van 16:00 - 17:30 uur

Certificering

Deelnemers ontvangen een certificaat als de eindopdracht voldoende is gemaakt. Na deelname aan dit evenement ontvang je t/m 30 november 2021 € 150,- korting op het uitgebreide gecertificeerd programma Onderwijsinnovatie.

Aanmelden

Voor elke registratie bij de Open Universiteit, dient een deelnemer een gebruikersnaam aan te maken. Zo ook voor deze cursus. Wij vragen geslacht, de geboortedatum en geboorteplaats bij deze registratie, omdat wij op deze manier de gebruikersnaam aan een uniek persoon kunnen koppelen. Wij hebben deze controle ingericht voor elke vorm van aanmelding/registratie/inschrijving bij de Open Universiteit. 
 
Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden. Als je al een OU studentnummer hebt, dan het verzoek om dit studentnummer bij de aanmelding te vermelden, aangezien dit de toegang tot de online leeromgeving zal versnellen.

Bedoeld voor

Dit uniek online evenement is bedoeld voor stafmedewerkers, adviseurs, middelmanagement, en docenten die zich met innovaties op het gebied van onderwijs en opleiden bezighouden.

Startmoment

Volgend startmoment is nog onbekend.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Prijsinformatie

De kosten voor dit evenement zijn € 150,- middels online betaling via IDEAL.
 
De digitale factuur is 1 dag na aanmelding zichtbaar in 'mijnOU'.
Indien aanmelding vrijdag of in het weekend plaatsvindt, dan zal de digitale factuur vanaf dinsdag pas zichtbaar zijn.
 
Na deelname aan dit evenement ontvang je t/m 30 november 2021 € 150,- korting op het uitgebreide gecertificeerd programma Onderwijsinnovatie.

Extra informatie

Bekijk een voorproefje van het evenement:
 
Wil je in contact komen met het Team Professional Programs via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.