null Hack4SmartServices 2017 op Brightlands Smart Services Campus

INF_Hackaton_13110_head_large.jpg
Veiligheid
Hack4SmartServices 2017 op Brightlands Smart Services Campus
Van 24 tot 26 november 2017 vindt op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen de 'Hackathon Mobility as a Service' plaats. Iedere professional kan deelnemen aan dit driedaagse event dat een onderdeel is van de Hack4SmartServices 2017. In de aanloop naar dit event vindt op 26 oktober een voorlichtingsbijeenkomst plaats.

Hackathon Mobility as a Service

Tijdens de hackathon gaat u met behulp van technologie een van beschreven uitdagingen op het gebied van mobiliteit aan. In een klein team van 4-6 personen bedenkt u een oplossing en werkt u een proof-of-concept en businessplan uit. Tijdens het weekend van 24 tot en met 26 november helpen coaches u met verschillende aspecten: hoe u slimme technologie kunt gebruiken, experimenten kunt opzetten, gegevens kunt analyseren en algoritmen kunt bouwen, software kunt schrijven, een business case kunt maken en uw idee kunt uitwerken.

Wanneer mee doen?

Als u een ondernemingsgeest en/of passie voor technologie hebt, dan is dit wellicht iets voor u. Uw achtergrond kan verschillen: datawetenschapper, software engineers, psycholoog, onderzoeker, leraar, marketeer,, manager. Studenten en professionals zijn van harte welkom. U kunt zich als team of als individu opgeven. In het laatste geval brengt men  u in contact met andere deelnemers met complementaire vaardigheden.

Waarom meedoen?

U  ontdekt nieuwe technologie en ontmoet veel mensen. U leert hoe u een idee kunt omzetten in een echte dienst. De beste teams worden na de hackathon ondersteund en beginnen misschien hun eigen startup.  

Meer informatie en aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden de website van Hack4SmartServices 2017.