RW_MAR_nov18_15137_head_large.jpg
Leer over de grenzen van de rechtsgebieden heen te denken
Vind jij het hoog tijd worden dat je naast je theoretische kennis van het recht ook je juridische competenties verder ontwikkelt? Kies dan voor de Master Rechtsgeleerdheid van de Open Universiteit! Deze master bied je de mogelijkheid om je verder te specialiseren, eventueel ook op nieuwe terreinen van de rechtspraak.
Vraag nú jouw persoonlijk studieadvies aan! Meer info

Wat levert de master je op?

Je leert onder meer juridische kennis te verzamelen en te ordenen, literatuur te analyseren en te interpreteren. Maar ook om zelfstandig verbanden te leggen tussen de verschillende deelgebieden en zelfstandig wetenschappelijke onderzoeken op te zetten. Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar gespecialiseerde professionals bieden we je naast een algemeen profiel de keuze uit liefst vijf profielen: Privaatrecht, Staats- en Bestuursrecht, Omgevingsrecht, Fiscaal Recht en Strafrecht.

Waarom de Open Universiteit?

Bij de Open Universiteit studeer je zoals jij dat wilt. Academisch, maar dan in deeltijd, online, in je eigen tempo, prima te combineren met je werk en privéleven. Op topniveau, bij een van de beste universiteiten van het land. En met een optimaal studiesucces in het vooruitzicht!

Rechtsgeleerdheid studeren aan de Open Universiteit betekent …

  • Meerdere startmomenten mogelijk
  • Structuur, maar tegelijk veel vrijheid
  • Persoonlijke begeleiding en excellent studiemateriaal
  • Studeren met Leven Lang Leren Krediet
  • Schakelprogramma van HBO naar WO op maat mogelijk
  • Internationaal erkende, universitaire titel Master of Laws (LLM)