null Loopbaanmanagement Loopbanen en strategisch advies

STG_BDK_MAMAN_MABPM_13006_head_large.jpg
Loopbaanmanagement Loopbanen en strategisch advies
  • Managementwetenschappen
  • 3 EC
  • Vanaf € 895
Dit blok schenkt aandacht aan de relatie tussen strategie en loopbaanontwikkeling en de ‘fit’ tussen beide. Dit blok bevat een academische basis en een praktijkgedeelte.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Dit blok is onderdeel van de Master Loopbaanmanagement. Een leergang op academisch masterniveau voor mensen die werkzaam zijn in het brede gebied van loopbaanmanagement, loopbaanadvisering en loopbaancoaching. De studie is primair gericht op mensen die al een hbo- of universitaire titel of graad behaald hebben of kunnen aantonen dat ze dit niveau in hun beroepspraktijk verworven hebben middels een zogenaamde “EVC”.

Studieduur

Wij adviseren een studietempo van 8 tot 12 uur per week, waarmee u dit blok in 7 tot 10 weken kunt afronden.
U heeft 6 maanden inschrijfrechten.

Begeleiding

U doorloopt het digitale yOUlearn blok zelfstandig via zogenaamde studietaken. Bij de studietaken komt u verschillende opdrachten tegen, variërend van lezen/leren tot het uitschrijven van de antwoorden op verschillende (samenhangende) vragen. Tijdens de studie van dit blok kunt u bij de begeleidende docent terecht voor vragen.

Toelating

HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

U kunt per direct starten op elk gewenst moment.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 895,-. Dit bedrag is all-in. Er is geen btw verschuldigd.
Prijs is inclusief elektronische leeromgeving, begeleiding en tentamen.
 
Indien u Noloc lid bent, kunt u gebruik maken van € 100,- korting voor de losse onderdelen van de Master Loopbaanmanagement (excl. Thesis). Voor meer informatie zie website Noloc.

Diploma

De docent kijkt ook de door u uitgewerkte opdrachten na en stelt het eindcijfer vast. U hoeft dus niet apart op tentamen te komen, dit blok wijst de weg en de opdrachten zijn geïntegreerd.
Na succesvolle afronding van dit blok ontvangt u een certificaat van de OU. Dit doorlopen blok kan ingebracht worden in / maakt onderdeel uit van de opleiding Master in Loopbaanmanagement. Dit blok is tevens geaccrediteerd voor PE punten bij het NIP.

Contact

Wilt u graag meer informatie over een specifiek Professional Program, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.