Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
MBA opleiding
Zoekt u een wetenschappelijke mba opleiding? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. mba opleidingen, opleiding mba.

Een MBA opleiding volgen bij de Open Universiteit

Ben jij op zoek naar een goede opleiding op het gebied van MBA? Een opleiding die je in jouw eigen tempo kunt volgen, zodat deze mooi te combineren is met je werk of privéleven? Dan ben je bij de Open Universiteit altijd aan het juiste adres. We hebben een MBA opleiding voor je klaarstaan waarmee je er op kunt rekenen dat je straks helemaal op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op het gebied van business administration, oftewel bedrijfskunde. Je volgt deze opleiding in een online omgeving, waar je de ondersteuning krijgt van een universitair geschoolde docent met veel verstand van zaken.

Aan de slag met MBA opleidingen

We stellen bij de Open Universiteit onze opleidingen altijd met de grootste zorg samen. Zo weet jij zeker dat je straks de kennis in huis hebt om van grote waarde te zijn voor het bedrijf waar je werkt. Je leert je bedrijf te ondersteunen bij het maken van strategische besluiten die impact hebben. Je leert met een andere bril op naar ontwikkelingen en mogelijkheden te kijken. We leren jou dit door middel van de design thinking methode. Dit is een methode waarbij jij jouw eigen kennis van zaken en competenties naast de wensen van je klant legt. Zo heb jij een beter inzicht in wat er van je verwacht wordt.

Een opleiding voor MBA volgen

Met onze opleiding een MBA halen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Neem gewoon even een kijkje op onze website als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We hebben hier gedetailleerd staan wat je allemaal leert als je bij ons een opleiding volgt. Naast onze MBA opleiding kun je bij ons ook kiezen voor een groot aantal andere opleidingen. Ook hier vind je uitgebreide informatie over op onze website. Je mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze MBA of andere opleidingen.

yourMBA