Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Opleiding bedrijfseconomie
Zoekt u een wetenschappelijke opleiding bedrijfseconomie? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. opleidingen bedrijfseconomie, bedrijfseconomie.

Een opleiding in de bedrijfseconomie

Ben jij op zoek naar een goede opleiding op het gebied van bedrijfseconomie? Een opleiding waarmee jij straks helemaal op de hoogte bent van alles wat met bedrijfseconomie te maken heeft? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat de opleiding bedrijfseconomie van de Open Universiteit allemaal voor je kan betekenen. Met onze opleiding zorgen wij ervoor dat je kennis maakt met de nieuwste inzichten als het op bedrijfskundige kennis aankomt, maar ook op het gebied van strategisch management en corporate identity design. We leren je de design thinking methode, waarmee jij je beter in kunt leven in het denkbeeld van je klanten.

Opleidingen bedrijfseconomie volgen

Met een bedrijfseconomie opleiding van de Open Universiteit bepaal jij wanneer je aan de slag gaat en hoeveel tijd je per dag of week aan je opleiding besteedt. Je mag dit helemaal zelf indelen. Je doet je werk aan de opleiding binnen een online omgeving. Hier staat ook een universitair docent klaar om je te begeleiden. We hebben daarbij een uitgebreid netwerk aan collega's en vakgenoten voor je klaarstaan, waar jij ook optimaal van mag profiteren. Je vergroot op deze manier je loopbaanmogelijkheden, dus waar wacht je nog op om je in te schrijven?

Meer weten over onze bedrijfseconomie opleiding?

Indien je meer wil weten over onze opleiding bedrijfseconomie, dan mag je hier altijd even contact over opnemen met ons. We zitten klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jij straks helemaal op de hoogte bent van alles wat je te wachten staat. Op onze website hebben we ook uitgebreide informatie klaarstaan over wat er allemaal te verwachten is als je bij ons een opleiding komt volgen.  We hebben naast onze bedrijfseconomie opleiding nog een groot aantal andere opleidingen voor je op het programma. Neem deze eens op je gemak door om te zien welke opleiding het beste bij je past.

yourMBA