Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Opleiding Sustainable Innovation
State of the art opleiding sustainable innovation? Bij Open Universiteit leer je in een door technologie verrijkte omgeving voor o.a .opleidingen sustainable innovation, sustainable innovation opleiding.

Een opleiding in sustainable innovation volgen

Bij de Open Universiteit ben jij aan het juiste adres voor een opleiding in sustainable innovation. Onze samenleving heeft mensen nodig die zich niet alleen maar bezig houden met duurzaamheid, maar die daarbij ook nog eens klaar staan om met vernieuwingen op dit gebied te komen. Die niet gaan zitten wachten tot iemand anders het initiatief neemt, maar die hier zelf naar op zoek gaan. Wij helpen jou met onze opleidingen in sustainable innovation om deze persoon te zijn. We geven je de kennis en inspiratie om voor jouw bedrijf een businessplan op te stellen dat helemaal op duurzaamheid is gebaseerd.

Aan de slag met een sustainable innovation opleiding

We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Neem op je gemak door wat er bij onze opleidingen allemaal mogelijk is. We zorgen dat jij zicht krijgt op de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Maar, belangrijker nog, we helpen je ook om deze ontwikkelingen te implementeren bij je eigen bedrijf, of bij de de organisatie waar jij werkt. We behandelen hierbij ook een aantal vraagstukken die voor elke organisatie van belang zijn. Zodat jij een belangrijke bijdrage kan leveren aan je organisatie, maar ook aan de samenleving in zijn algemeen.

Meer weten over onze sustainable development opleiding?

Indien je meer wil weten over onze opleiding sustainable development, dan raden wij je aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We hebben op onze website een overzicht staan van onze opleidingen en wat deze precies inhouden. Zo weet jij precies wat je mag verwachten als je straks met een van onze opleidingen aan de slag gaat. Je doet dit vanuit je eigen huis, waar je dan de tijd zelf indeelt. Een van onze universitair geschoolde docenten staat klaar om je te assisteren bij je sustainable innovation opleiding.

Certified Professional Program Innovatiemanagement voor ondernemers