Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Opleiding bedrijfsadministratie
Zoekt u een wetenschappelijke opleiding bedrijfsadministratie? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. opleidingen bedrijfsadministratie

Een opleiding voor bedrijfsadministratie volgen

Ben jij iemand die aan de slag wil gaan op het gebied van bedrijfsadministratie? Of misschien werk je al op dit gebied en wil je jouw kennis uitbreiden? Dan ben je bij de Open Universiteit aan het juiste adres. We hebben een opleiding bedrijfsadministratie voor je klaarstaan waar jij direct mee aan de slag kunt gaan. Je doet dit vanuit het comfort van je eigen huis, in een online omgeving. Hier bepaal je zelf wanneer je hoeveel werk doet aan je studie. Combineer het zo mooi met je werk of privéleven. Je hebt bij ons de ondersteuning van een universitair docent die geheel onderwerpkundig is.

Opleidingen op het gebied van bedrijfsadministratie

Voor een goede bedrijfsadministratie opleiding kun jij altijd even een kijkje komen nemen bij wat de Open Universiteit je te bieden heeft. Bedrijfsadministratie is een vakgebied waar veel ontwikkelingen in zijn. Als jij je werk goed wil kunnen doen, dan moet je er voor zorgen dat je helemaal op de hoogte bent van deze ontwikkelingen. Wij helpen je om kennis van zaken te krijgen en te weten te komen wat er allemaal speelt. Zo kun jij straks het bedrijf of de organisatie waar je werkt zo goed mogelijk van dienst zijn. Met de extra kennis die je dan in huis hebt kun je zelfs opklimmen naar een hogere functie.

Meer weten over onze bedrijfsadministratie opleiding?

Indien je meer wil weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan kun je altijd even contact met ons opnemen met je vragen. We staan altijd klaar om deze voor je te beantwoorden. Daarbij kun je ook gewoon even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Met een van yOUrMBA zorg jij ervoor dat je een onmisbare schakel bent binnen het bedrijf waar je werkt en dat jij een zeer goede kennis van zaken hebt op het gebied van alles wat met administratie te maken heeft.

yourMBA