Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Master Sustainable development
Zoekt u een wetenschappelijke master sustainable development? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. masters sustainable development, sustainable development master.

Een master in sustainable development volgen

Duurzaamheid is bij veel bedrijven een echt sleutelwoord. Hoe zorg je ervoor dat bij een organisatie alle mogelijkheden van duurzaamheid zo goed mogelijk worden benut? Neem hiervoor eens een kijkje bij de master sustainable development die je bij de Open Universiteit kunt halen. Onze verschillende cursussen die wij op dit gebied hebben klaarstaan gaan in op belangrijke vraagstukken die organisaties rond het thema duurzaamheid kunnen hebben. Je helpt dan niet alleen maar de organisatie verder, je helpt daarmee ook meteen de samenleving. Onze masters sustainable development bieden je een gedegen opleiding die je van alle ontwikkelingen op de hoogte brengt.

Een sustainable development master volgen

We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de Open Universiteit als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Je doet kennis op die van essentieel belang is voor ondernemingen. Je creëert waarde voor ondernemingen op de lange termijn. Zo zorg jij ervoor dat de organisatie waar je bij werkt naar een duurzaam businessmodel gaat, waardoor deze betreffende organisatie energieneutraal kan opereren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat dit bedrijf dan duurzame producten gaat maken, of dat ze inspelen op een circulaire economie. Alle mogelijkheden op het gebied van een sustainable development master worden door ons aan je geleerd.

Meer weten over onze masters sustainable development?

Met een master in sustainable development van de Open Universiteit ben jij straks op de hoogte van alles wat er op dit gebied speelt. Je kiest er bij ons voor om te studeren wanneer jij dat maar wil. Zo kun je een master sustainable development mooi combineren met je werk of drukke privéleven. Je leert in een online omgeving, waar een inhoudsdeskundige universitair docent klaar staat voor het geven van persoonlijke begeleiding. Als je vragen hebt over de master sustainable development, of een van onze vele andere opleidingen, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons.

CPP Sustainability