Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Master Sustainability
Zoekt u een wetenschappelijke master sustainability? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. masters sustainability, sustainability master.

Een master in sustainability volgen 

Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de duurzaamheid in Nederland, maar ook daarbuiten. Voor bedrijven is het soms bijna niet te volgen wat er nu precies allemaal speelt. Er zijn dan ook goede mensen nodig die dit voor een bedrijf in de gaten kunnen houden. Als jij hier je steentje aan bij wil dragen, dan is het goed om een master sustainability te halen. Bij de Open Universiteit ben je hiervoor altijd aan het juiste adres. We hebben de opleiding voor jou klaarstaan die je gaat helpen om een specialist te worden op het gebied van alles wat maar met duurzaamheid te maken heeft.

Masters in sustainability

Aan de slag met een sustainability master? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die de Open Universiteit je allemaal te bieden heeft. Als jij bij ons hier een master voor volgt, dan leer je alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Hoe zorg jij ervoor dat er waarde wordt gecreëerd die jouw organisatie op lange termijn kan benutten? Hoe ontwikkel je een duurzaam businessmodel dat jouw bedrijf direct in kan zetten? Met een sustainability master leer jij hoe je verandermanagement voert waar blijvend duurzame oplossingen uit voortkomen.

Meer weten over onze sustainability master?

We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We bieden je bij de Open Universiteit een opleiding aan die je kunt doen wanneer jou dat het beste uitkomt. Vul zelf je tijden in en studeer wanneer je kunt. Je mag dan in een online werkomgeving werken waar een inhoudsdeskundig universitair docent je vooruitgang in de gaten houdt. Zo ga jij richting een sustainability master waarmee jij straks een belangrijke functie bij moderne bedrijven kunt bekleden.

CPP Sustainability