null Loopbaanmanagement Master thesis

Loopbaanmanagement Master thesis

  • Your Academy
  • 15 EC
  • Taal Nederlands
  • Starten op elk gewenst moment (in overleg)
  • € 5.995,- (eenmalig) / € 6.200,- (10 termijnen)
  • Volledig online
  • Inschrijfduur 12 maanden
  • Voor dit product gelden ingangseisen
De Thesis Loopbaanmanagement omvat het doen van een zelfstandig praktijkgericht onderzoek begeleid door ervaren docenten.


Voor wie is de opleiding bedoeld?

Zowel loopbaanprofessionals als afnemende organisaties waarbij de behoefte groeit aan begeleiding op meer strategisch niveau, met een wetenschappelijk fundament.
In de thesis Loopbaanmanagement bewijst u dat u de academische competenties hebt verworven om als zelfstandig beroepsoefenaar op academisch niveau te functioneren. De thesis is een afsluitende proeve van bekwaamheid in het zelfstandig kunnen uitvoeren van een academisch geborgd praktijkonderzoek. Als voorbereiding op de thesis wordt aandacht besteed aan algemene onderzoeks- en schrijfvaardigheden, alsmede aan het belang van academisch denken en handelen. Vervolgens wordt aan de hand van een in samenspraak vast te stellen onderzoeksvraagstuk de onderzoekscyclus doorlopen. Bij het schrijven van de thesis vindt inhoudelijke en procesmatige ondersteuning door een ervaren docent plaats.

Studieduur

Je kunt je eigen studietempo bepalen, maar je hebt 12 maanden inschrijfrechten.

Begeleiding

Individuele begeleiding door ervaren docenten.

Toelating

Als u zich wilt aanmelden, dan dient u éérst alle 10 blokken van ieder 3 EC van de Master Loopbaanmanagement voldoende te hebben afgerond.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

U kunt per direct starten op elk gewenst moment, maar voor de thesis dient u eerst de losse onderdelen te hebben afgerond.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden.

Prijsinformatie

Totaalbedrag bij eenmalige betaling € 5.995,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 10 termijnen van € 620,-. 
 
De prijs is inclusief individuele begeleiding en beoordeling van de thesis en vrijgesteld van BTW, maar de prijs is exclusief het tekstboek, waarvan in deze course gebruik wordt gemaakt:
 
- Praktijkgericht onderzoek door M. van der Velde, 2e druk
ISBN 978 94 917 4323 8

Dit tekstboek dien je dus zélf aan te schaffen.

 

Contact

Wil je in contact komen met het Team Your Academy via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.