Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Master bedrijfskunde
Zoekt u een wetenschappelijke master bedrijfskunde? Open Universiteit word gekenmerkt door persoonlijk en activerend online onderwijs opleidingen in o.a. masters bedrijfskunde, bedrijfskunde master.

Een master bedrijfskunde halen

Ben jij op zoek naar een goede opleiding om jouw kennis op het gebied van bedrijfskunde een flinke boost te geven? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de master bedrijfskunde die we bij de Open Universiteit voor je klaar hebben staan. Dit is een opleiding die je gewoon thuis kunt volgen en die je zodoende dan ook helemaal in je eigen tempo kunt doen. Op deze manier is hij prima te combineren met je persoonlijke leven, maar ook met je werk. Je vindt op onze website uitgebreide informatie over onze masters bedrijfskunde. 

Aan de slag met een bedrijfskunde master

We vinden het belangrijk dat jij straks helemaal op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is met een bedrijfskunde master van de Open Universiteit. Onze opleiding is opgezet volgens de design thinking methode. Hierbij leer je naar de materie kijken door een andere bril. Hierbij leg je de bril van een van je klanten naast de bril van je eigen competenties, de data analyses die je maakt en je eigen bedrijfskundige kennis. Zo weet jij precies wat je voor je klant kan betekenen en hoe je deze kunt helpen. Je doet bedrijfskundige kennis op die je direct toepast in praktijkopdrachten. Als je onze masters bedrijfskunde volgt, dan ben jij straks helemaal klaar voor een mooie toekomst!

Meer weten over onze master bedrijfskunde?

Indien je meer wil weten over wat onze opleiding precies inhoudt, kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al je vragen die je maar kunt hebben te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook even een kijkje komen nemen bij de uitgebreide informatie over deze opleiding die wij op onze website hebben staan. Hier staat in detail wat je precies leert en wat voor kennis jij allemaal in huis hebt als je klaar bent met onze opleiding.

Certified Professional Program Applied Studies in Management