Studie_StuderenBijOu_16054_head_large.jpg
Master Sustainable Innovation
Bent u op zoek naar een opleiding master sustainable innovation? Bij de Open Universiteit draagt u bij aan onderzoek en innovatie met bijvoorbeeld de masters sustainable innovation, sustainable innovation master.

Aan de slag met een master sustainable innovation

Duurzaamheid is een hot topic binnen onze samenleving. Alle bedrijven en instellingen moeten er voor zorgen dat ze duurzamer worden. Maar hoe gaat dat in de praktijk in zijn werk? Hiervoor kun je het beste een master in sustainable innovation volgen aan de Open Universiteit. We hebben kennis voor je klaarstaan waarmee jij straks ook jouw bedrijf met grote stappen vooruit helpt. Of misschien werk jij nog niet bij een bedrijf, maar wil je wel kennis opdoen over duurzaamheid om op die manier een mooie, nuttige baan te vinden. Wat je beweegredenen ook zijn, bij ons ben je aan het juiste adres voor een goede sustainable innovation master.

Masters in sustainable innovation

De maatschappij verandert. Duurzaamheid is vooral ook een onderwerp dat snel nieuwe veranderingen ziet. Maar hoe houd jij deze veranderingen dan zo goed mogelijk in de gaten en hoe zet jij de duurzaamheid het beste in voor jouw eigen bedrijf? Wij staan klaar om je daarmee te helpen. Bij onze opleiding krijg jij kennis en inzichten aangereikt waarmee jij ervoor zorgt dat een onderneming zo duurzaam mogelijk opereert. We helpen je de kennis te vergaren om een business model te kunnen opstellen dat er toe leidt dat jouw bedrijf zo energieneutraal mogelijk is, of dat je duurzame producten kunt ontwikkelen.

Meer weten over onze master sustainable innovation?

Als jij meer wil weten over wat onze masters in sustainable innovation precies inhouden, dan raden wij je aan om hier gewoon eens contact over op te nemen met ons. We staan klaar om jou de informatie te geven die nodig is om maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen. Als je deze opleiding bij ons volgt, dan doe je dit helemaal in je eigen tempo. Wil je hier meer over weten? Dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Je kunt ook even bij de Veelgestelde Vragen op deze website kijken of de informatie over onze sustainable innovation master doornemen.

Certified Professional Program Innovatiemanagement voor ondernemers