null Maurice Pattij spreker op virtual conference AMCIS 2020

INF_Outsourcing_11468_head_large.jpg
Maurice Pattij spreker op virtual conference AMCIS 2020
Van 10 tot en met 14 augustus 2020 vindt online het AMCIS 2020 plaats. Maurice Pattij, buitenpromovendus bij de vakgroep Informatiekunde van de faculteit Bètawetenschappen, presenteert de paper 'Improving Agility Through Enterprise Architecture Management: The Mediating Role of Aligning Business and IT'.

Over Maurice Pattij

Maurice Pattij, consultant bij AdVanced BV is werkzaam op het snijvlak van organisatie en informatietechnologie. Hij bekleedde functies o.a. bij Logica, Ordina, SNS REAAL en Rabobank.  Sedert 2019 is hij, na succesvolle afronding van de master Business Process Management & IT, buitenpromovendus bij de faculteit Bètawetenschappen.

Over de AMCIS 2020 conferentie

De jaarlijkse Americas Conference on Information Systems (AMCIS) wordt beschouwd als een van de toonaangevende conferenties waar de meest brede variëteit aan onderzoek wordt gepresenteerd dat door en voor IS/IT academici wordt gedaan. Elk jaar worden de papers en panelpresentaties geselecteerd uit meer dan 700 inzendingen en de proceedings van AMCIS bevinden zich in de vaste collecties van bibliotheken over de gehele wereld.