null Ontwerpen van Online Onderwijs

DDG_OntwerpOnderwijs_17569_head_large.jpg

Ontwerpen van Online Onderwijs

  • Your Academy
  • 1 EC
  • Taal Nederlands
  • Certificaat
  • Volgend startmoment nog onbekend
  • € 449,-
  • Volledig online
  • Inschrijfduur 3 maanden
  • Voor dit product gelden ingangseisen
Bij het verzorgen van onderwijs houd je rekening met de omgeving waarin je dat onderwijs verzorgt. Dat betekent dat het niet mogelijk is om het onderwijs dat je gewend was te geven in een klas of collegezaal een op een overgezet kan worden naar een online omgeving. Dat onderwijs verdient een goed ontwerp.
 
In deze cursus ga je aan de slag met het ontwerpen van je eigen onderwijs voor afname in een online omgeving. Met welke randvoorwaarden moet je rekening houden, welke ontwerpprincipes zijn er en welke sluiten het beste aan bij de leerdoelen van jouw onderwijs? Je maakt zelf de keuze voor het onderwerp en de inhoud van jouw onderwijs. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten krijgt en dat je jouw ideeën kunt voorleggen aan deelnemers uit andere organisaties, feedback ontvangt en jouw kennis en vaardigheden ten aanzien van het ontwerpen van online onderwijs verhoogt.
 


Inhoud

Deze modules worden in twee varianten aangeboden: de individuele variant waarin je als docent de module doorloopt om je eigen praktijk te verbeteren (€ 449,-), en een train-the-trainer variant waarin je wordt opgeleid om deze module aan je collega’s te kunnen geven (voor € 2.499,- kun je na het afronden van de module zelf 10 collega’s trainen in de online leeromgeving; beoordeling van de eindopdracht en certificering van deze 10 collega’s gebeurt door de OU).
 
Ga aan de slag met je eigen onderwijs en maak dit geschikt voor online onderwijs. De nieuwe inzichten die je krijgt helpen je goed online onderwijs te ontwerpen.
 
Daaromheen kan het programma zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Je rondt de module af door het maken van een ontwerpopdracht die door de docent wordt nagekeken. Voertaal van deze module is Nederlands. Er kan wel gebruik gemaakt worden van Engelstalige literatuur.

Studieduur

Studieduur is 3 weken. Studiebelasting in totaal 28 uur.

Certificering

Bij voldoende uitvoering ontvang je een certificaat.
Prof. Dr. Desirée Joosten-ten Brinke

Decaan faculteit Onderwijswetenschappen

“We zien dat docenten zich in deze tijd enorm inspannen voor online onderwijs. Met onze modules wordt die inspanning ook effectief”

Ingangseisen

Hbo werk- of denkniveau. Enkele jaren relevante werkervaring.

Aanmelden

Voor elke registratie bij de Open Universiteit, dient een deelnemer een gebruikersnaam aan te maken. Zo ook voor deze cursus. Wij vragen geslacht, de geboortedatum en geboorteplaats bij deze registratie, omdat wij op deze manier de gebruikersnaam aan een uniek persoon kunnen koppelen. Wij hebben deze controle ingericht voor elke vorm van aanmelding/registratie/inschrijving bij de Open Universiteit. 
 
Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden. Als je al een OU studentnummer hebt, dan het verzoek om dit studentnummer bij de aanmelding te vermelden, aangezien dit de toegang tot de online leeromgeving zal versnellen.

Startmoment

Aanmelden voor deze module is momenteel nog niet mogelijk, aangezien het volgende startmoment nog onbekend is. 
 
Het maximum aantal deelnemers is 12.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Prijsinformatie

Het totaalbedrag voor de persoonlijke variant van deze module is € 449,- middels online betaling.
Dit bedrag is all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de module is vrijgesteld van BTW. 
De digitale factuur is 1 dag na aanmelding zichtbaar in 'mijnOU'. Indien aanmelding vrijdag of in het weekend plaatsvindt, dan zal de factuur vanaf dinsdag zichtbaar zijn in 'mijnOU'.
 

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
 
Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.
De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Extra informatie

Wil je in contact komen met het Team Professional Programs via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.