null Multimedia in Online Onderwijs

DDG_Multimedia_17568_head_large.jpg

Multimedia in Online Onderwijs

 • Your Academy
 • 1 EC
 • Taal Nederlands
 • Certificaat
 • Nieuwe startdatum nog onbekend
 • € 449,-
 • Volledig online
 • Inschrijfduur 3 maanden
 • Voor dit product gelden ingangseisen
Inmiddels zijn we in een situatie terecht gekomen, dat velen in staat moeten zijn om leerstof digitaal aan te bieden. Maar hoe weet je welk leermateriaal geschikt is voor onlineonderwijs zonder dat je onmiddellijke feedback krijgt van jouw leerlingen? Gelukkig is er ruim onderzoek naar gedaan, hoe je leermateriaal zo zou moeten ontwerpen dat het goed past bij hoe mensen digitale informatie verwerken.


Inhoud

In deze module wordt onderzoek naar het gebruik van multimedia vertaald naar concrete richtlijnen voor het gebruik van (multi)media in onlineonderwijs en gaan we in op vragen zoals:
 • Hoe kies ik leermateriaal dat geschikt is voor onlineonderwijs?
 • Hoe kan ik het materiaal aanpassen zodat het geschikt wordt voor onlineonderwijs?
 • Hoe kan ik leermateriaal dusdanig ontwerpen dat mijn leerlingen zoveel mogelijk in zo kort mogelijke tijd met de minst mogelijke inspanning leren (i.e., efficiënt en effectief)?
Er zijn geplande online bijeenkomsten. Daaromheen kan het programma zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundige docent. Je rondt de module af door het maken van een ontwerpopdracht die door de docent wordt nagekeken. Voertaal van deze module is Nederlands. Er kan wel gebruik gemaakt worden van Engelstalige literatuur en video's.

Studieduur

Studieduur is 3 weken. Studiebelasting in totaal 28 uur.

Certificering

Bij voldoende uitvoering ontvang je een certificaat.
Prof. Dr. Desirée Joosten-ten Brinke

Decaan faculteit Onderwijswetenschappen

“We zien dat docenten zich in deze tijd enorm inspannen voor online onderwijs, met onze modules wordt die inspanning ook effectief”

Ingangseisen

Hbo werk- of denkniveau. Enkele jaren relevante werkervaring.

Aanmelden

Voor elke registratie bij de Open Universiteit, dient een deelnemer een gebruikersnaam aan te maken. Zo ook voor deze cursus. Wij vragen geslacht, de geboortedatum en geboorteplaats bij deze registratie, omdat wij op deze manier de gebruikersnaam aan een uniek persoon kunnen koppelen. Wij hebben deze controle ingericht voor elke vorm van aanmelding/registratie/inschrijving bij de Open Universiteit. 
 
Aanmelden is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' op deze pagina. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden. Als je al een OU studentnummer hebt, dan het verzoek om dit studentnummer bij de aanmelding te vermelden, aangezien dit de toegang tot de online leeromgeving zal versnellen.

Startmoment

De voor iedereen toegankelijke gratis webinar vindt plaats op 4 maart 2021 19:00 – 20:00 uur. Op 5 maart 2021 gaat de leeromgeving open voor de betalende deelnemers en vinden de online sessies binnen deze omgeving plaats op 25 maart 2021 van 15:30 - 18:00 uur en op 1 april 2021 van 15:00 - 18:00 uur.
 
Aanmelden voor deze module is mogelijk t/m 18 maart 2021!
Een nieuwe startdatum is nog onbekend. 
 
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwe startdatum, geef dit dan door aan het Team Professional Programs.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Prijsinformatie

Het totaalbedrag voor de persoonlijke variant van deze module is € 449,- middels online betaling.
Dit bedrag is all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de module is vrijgesteld van BTW. 
De digitale factuur is 1 dag na aanmelding zichtbaar in 'mijnOU'. Indien aanmelding vrijdag of in het weekend plaatsvindt, dan zal de factuur vanaf dinsdag zichtbaar zijn in 'mijnOU'.
 

Fiscale aftrekbaarheid

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
 
Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.
De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Extra informatie

Wil je in contact komen met het Team Professional Programs via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.