null Online Meet and Match rechtsgeleerdheid 9 januari

RW_MeetMatch_2020_17196_head_large.jpg
Online Meet and Match rechtsgeleerdheid 9 januari

Neem deel aan de online Meet and Match bijeenkomst!

Denk je er aan om rechten te studeren, maar twijfel je nog? Je bent geïnteresseerd, maar je twijfelt of je naast je baan en andere bezigheden wel genoeg tijd hebt om te studeren. En misschien weet je ook nog niet precies welke discipline uit de rechtsgeleerdheid jouw voorkeur heeft.

Informatie, kennismaken én studeren

Op 9 januari 2021 organiseren de docenten van de opleidingen rechtsgeleerdheid een online Meet and Match sessie om je persoonlijk wegwijs te maken in de rechtenstudie. Tijdens de online bijeenkomst krijg je van docenten uitleg over wat rechten studeren bij de Open Universiteit precies is. Vooraf krijg je materiaal toegestuurd dat je kunt doornemen. Je krijgt tijdens de Meet and Match alles te horen over het werk van een jurist. Ook een student geeft zijn kijk op de studie en geeft tips hoe je dit moet aanpakken. Als laatste onderdeel kun je persoonlijk vragen stellen aan de studieadviseur of een afspraak hiervoor maken. Daarna weet je echt of de studie rechtsgeleerdheid bij je past.

Geïnteresseerd?

Natuurlijk willen we je veel liever ontmoeten en je live deze dag laten meemaken. Helaas gaat dat nog steeds niet. De voorgaande online-editie is desondanks ook een succes gebleken en werd door de deelnemers zelfs beoordeeld met het cijfer 8,9! Kijk op de website voor het programma en hoe je kunt aanmelden.