null Online open avond Cultuurwetenschappen 13 juni

CW_Openavond_head_large.jpg

Online open avond Cultuurwetenschappen 13 juni

Wil je weten of een studie Cultuurwetenschappen bij je past? Kom dan naar de online open avond! Op dinsdag 13 juni kom je van 19.00 tot 20.00 uur van alles te weten over Cultuurwetenschappen, onze opleidingen en jouw mogelijkheden.

De rol van cultuur

Je maakt kennis met het fascinerende onderzoeksveld van Cultuurwetenschappen. Bij brandende kwesties zoals het klimaatprobleem, de toeslagenaffaire of de toename van depressies, speelt cultuur namelijk een grote rol. Nadenken over complexe, actuele vragen kan niet zonder het blootleggen en begrijpen van de culturele dimensies die erin meespelen. We gaan tijdens deze avond dieper in op hoe we je dit leren in onze opleiding.

Een studieadviseur vertelt je alles over praktische zaken, zoals hoe de Open Universiteit werkt, toelating, vrijstelling en het voorbeeldjaarrooster.

Om te ervaren hoe het is om te studeren geeft prof. Eddo Evink, Hoogleraar Filosofie van Techniek, Media en Cultuur, een voorproefje van de cursus Filosofie van de cultuurwetenschappen.

Aanmelden

Reserveer snel je plek en meld je aan! Aanmelden is mogelijk via de webpagina van de Online open avond Cultuurwetenschappen.