null Online sessie 'De koppen bij elkaar steken als innovatie-adviseurs'

ALG_Agendaoverzicht_11243_head_large.jpg
Online sessie 'De koppen bij elkaar steken als innovatie-adviseurs'
Het A&O fonds Gemeenten organiseert op woensdagmiddag 9 september 2020 de online chatsessie 'De koppen bij elkaar steken als innovatie-adviseurs'. De online sessie is bedoeld om als innovatie-adviseurs onder elkaar ervaringen uit te wisselen. Wat maak je allemaal mee als je nieuwe ideeën en concepten probeert te implementeren? Hebben anderen die ervaringen ook? Waar loop je tegenaan? Maar ook: wat is het 'geheim van de smid' om successen te boeken?

Voor wie

Deze online chatsessie is bedoeld voor gemeentelijke innovatie-adviseurs en iedereen die actief is als trekker van een innovatie in een gemeentelijke organisatie of gemeentelijke samenwerkingsverbanden. 
De chatsessie gaat over de ervaringen die innovatie-adviseurs (en anderen die zich bezighouden met digitale innovatie) in hun praktijk hebben. 

Over de inbreng van de Open Universiteit

Prof. (em.) dr. Thijs Homan en drs. Mario Kieft van de Open Universiteit begeleidden het leer- en onderzoekstraject De Veranderende Gemeente. Thijs Homan is emeritus hoogleraar Implementation & Change Management bij de Open Universiteit en organisatieadviseur met een grote praktijkervaring. Mario Kieft is universitair hoofddocent organisatieontwikkeling en verandering bij de Open Universiteit.

Deelname gratis

Je kunt kosteloos deelnemen aan deze online chatsessie. De resultaten van de sessie worden met alle deelnemers gedeeld. Meld je aan via de informatiepagina.