null Open Week in Vlaamse studiecentra van 5 - 9 juni 2023

ALG_Helene_head_large.jpg

Open Week in Vlaamse studiecentra van 5 - 9 juni 2023

Beter worden in je vak? Verder studeren naast je job? Of je kennis verder verdiepen? Maak een afspraak en kom langs tijdens de Open Week in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit.

Studeren zoals jij wil

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit voor Nederlandse en Vlaamse studenten. Studeren aan de Open Universiteit betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. Open Universiteit is expert in universitaire opleidingen die je op eigen tempo en vanuit thuis kan studeren: deeltijds, naast je andere activiteiten. De online leeromgeving is 24/24 bereikbaar, zodat je optimaal gebruik kan maken van de online ondersteuning. Je kan op de campus ook je docenten en medestudenten ontmoeten, bijvoorbeeld bij studiebegeleidingsbijeenkomsten of lezingen.

Persoonlijk studieadvies

De medewerkers in de studiecentra helpen je graag met persoonlijk studieadvies en zijn je coach tijdens het hele studietraject. Buiten deze ondersteuning kunnen zij helpen met aanmelden voor een opleiding of tentamen, eventuele afwijkende regelgeving voor Vlaamse studenten of andere zaken.

Lees voor meer informatie het nieuwsbericht.