null yOUrSpecial

CPP_yOUrspec_head_large.jpg
yOUrSpecial
  • Managementwetenschappen
  • 20 EC
  • Vanaf € 6495
Kies voor het tweede jaar van Your MBA de onderdelen die het best aansluiten bij jouw persoonlijke praktijksituatie en leerwensen.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

yOUrSpecial is bedoeld voor Your MBA studenten die de specialisatie naar eigen leerwens en -behoefte willen samenstellen.
Your MBA bestaat uit drie onderdelen: het stamjaar Applied Studies in Management, de specialisatie (die naar eigen wens ingevuld kan worden) en de yOUrMBA thesis. De specialisatie kan bestaan uit het volgen van een gehele specialisatietrack, zoals Innovatiemanagement voor ondernemers, Sustainability, Onderwijsinnovatie of Smart Services, maar het is ook mogelijk om je eigen specialisatie samen te stellen. Als je kiest voor yOUrSpecial kun je zelf je specialisatietrack van 20 ec samenstellen door 4 van de onderstaande professional courses te kiezen. Studieadviseur Loes Moritz adviseert je graag bij het maken van een keuze en studieplanning.

Opbouw

Er kan gekozen worden uit onderstaande professional courses:
 
Innovatiemanagement voor ondernemers:
Sustainability:
Smart Services:
Onderwijsinnovatie:
  • Oriënteren op het zorgveld (verwacht in 2020)
  • Financieren van zorg (verwacht in 2020)
  • Organiseren van (zorg) innovatie (verwacht in 2020)
  • Digitaliseren en zorg (verwacht in 2020)
Professional in de publieke sector (verwacht in 2020)
Design Thinking (verwacht in 2020)

Studieduur

yOUrSpecial kent een omvang van 20 ec en een studiebelasting van circa 560 uur (voor 4 courses). Je krijgt 14 maanden inschrijfrechten. Je studieplanning stel je samen met de studieadviseur. Daarbinnen kun je zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Wij adviseren om minimaal 12 uur per week voor je studie vrij te maken.

Toelating

  • Hbo werk- of denkniveau
  • Tenminste vierjaar relevante werkervaring
  • Toegelaten tot Your MBA

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.

Starten

Een studieplanning wordt opgesteld in samenwerking met de studieadviseur.

Aanmelden

Aanmelden kan middels de rode aanmeldknop aan de rechterkant.
Indien u een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, dan kunt u een email sturen naar you@ou.nl of dit telefonisch aangeven via 045 - 576 2777.

Prijsinformatie

De opleidingskosten bedragen bij eenmalige betaling € 6.495,-. Het is tevens mogelijk om te betalen in 10 maandelijkse termijnen van € 670,-. Deze bedragen zijn all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW.

Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst en zoek naar: studiekosten.

Let op: De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) en Levenlanglerenkrediet (LLLK) zijn niet van toepassing op Certified Professional Programs.

Diploma

Na succesvolle afronding van iedere course ontvang je een certificaat. Die vier certificaten kunnen worden ingebracht als specialisatie in yOUrMBA.

Contact

Wilt u graag meer informatie over yOUrSpecial, een specifieke Certified Professional Course, een brochure of een vrijblijvend adviesgesprek (met een docent) of onze studieadviseur Loes Moritz, neem dan contact op met ons Team Professional Programs via you@ou.nl of 045-5762777.