null Studieadviesgesprekken Psychologie

PSY_Studieadviesgesprekken_head_large.jpg
Studieadviesgesprekken Psychologie
Wil je meer weten over de bachelor-, premaster- en masteropleiding Psychologie? Bijvoorbeeld over wat je kan verwachten, welk studietempo het beste bij je past en wanneer je kunt beginnen? Meld je dan aan voor een persoonlijk studieadviesgesprek met een van onze studieadviseurs.

Psychologie studeren

Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Hoe ontstaan psychische problemen? Zijn verschillen in intelligentie en persoonlijkheid erfelijk of bepaald door de omgeving? Is leidinggeven kunst of kunde? Hoe ga je om met stress? Onze bacheloropleiding psychologie geeft je een stevige wetenschappelijke basis om dit soort vragen te kunnen beantwoorden. In de masteropleiding verdiep je je op het vlak van onderzoek, diagnose en interventie en kies je voor een van de mastervarianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Levenslooppsychologie of Klinische psychologie.

Bespreek jouw studiemogelijkheden in een van de studiecentra van de Open Universiteit.

Data en locaties

  • donderdag 19 maart 2020, studiecentrum Amsterdam
  • donderdag 16 april 2020, studiecentrum Eindhoven
  • donderdag 28 mei 2020, studiecentrum Nijmegen
  • donderdag 25 juni 2020, studiecentrum Utrecht
  • donderdag 29 oktober 2020, studiecentrum Rotterdam

Elk adviesgesprek vindt individueel plaats en duurt 30 minuten. Reserveer je plaats voor een studieadviesgesprek via psychologie@ou.nl.