Praktijkleergang coaching: een psychologisch perspectief
In deze kortdurende leergang maakt u onder begeleiding van professionele coaches kennis met essentiële coachingsvaardigheden. Tijdens vier bijeenkomsten verhelderen onze docenten de theoretische kennis over coaching en oefent u met praktijkgerichte casussen.

Coaching heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerde en bewezen effectieve begeleidingsvorm voor het faciliteren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Coachen is naast een vak ook een kunst, omdat het verwezenlijken van andermans persoonlijke doelen steeds opnieuw vraagt om een unieke, op de persoon toegesneden benadering. De Praktijkleergang coaching reikt de essentiële coaching tools en technieken aan, gestoeld op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van coaching en positieve psychologie, en leert daarnaast hoe u deze optimaal kunt aanwenden in de praktijk.

Meer informatie

Zie voor locatie, data, certificering, kosten en overige informatie: Praktijkleergang coaching

Op de praktijkleergang zijn de inschrijvingsvoorwaarden van de Open Universiteit voor Certified Professional Programs (CPP) van toepassing. Wij raden u aan kennis te nemen van deze voorwaarden.

Aanmelden

Aanmelden kan zowel via www.ou.nl/praktijkleergangcoaching als via www.kwatee.nl.

Vragen?

In geval van vragen kunt u contact opnemen met onze samenwerkingspartner Kwatee, Marjolein van der Maesen de Sombreff of Sander van der Sleen.

T +31681249496 / +31646081811

E info@kwatee.nl