Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Hierdoor kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen
Persoonlijk studieadvies opleidingen Psychologie
Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Hoe ontstaan psychische problemen? Zijn verschillen in intelligentie en persoonlijkheid erfelijk of bepaald door de omgeving? Is leidinggeven kunst of kunde? Hoe ga je om met stress? Onze bacheloropleiding psychologie geeft je een stevige wetenschappelijke basis om dit soort vragen te kunnen beantwoorden. In de masteropleiding verdiep je je op het vlak van onderzoek, diagnose en interventie en kies je voor een van de afstudeerrichtingen: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Levenslooppsychologie of Klinische psychologie.

Wil je meer weten over de bachelor- en of masteropleiding Psychologie? Bijvoorbeeld over je wat je kan verwachten, welk studietempo het beste bij je past en wanneer je kunt beginnen? Meld je dan aan voor een persoonlijk studieadviesgesprek met een van onze studieadviseurs.  

Data en locaties

  • donderdag 24 mei 2018, Studiecentrum Eindhoven
  • donderdag 7 juni 2018, Studiecentrum Utrecht

Elk adviesgesprek vindt individueel plaats en duurt 30 minuten. Reserveer je plaats voor een studieadviesgesprek via psychologie@ou.nl.