Over_Alumni_head_large.jpg
Alumniweek 2021: Duurzame toekomst
Afgestudeerden van onze universiteit kennen alle ins en outs van studeren naast een baan en weten uitstekend wat doorzetten is. De kennis die tijdens de studie is opgedaan wordt verder toegepast in het werk en onderzoek. De band met de Open Universiteit wordt dan wat minder frequent. Maar we blijven allemaal verbonden door de interesse op vakgebied en de ontwikkelingen die blijven doorgaan.

Van 22 t/m 24 maart 2021 organiseren wij een online alumniweek om alumni, OU-studenten en andere experts een inkijk te geven op de activiteiten en onderzoeken waaraan nu gewerkt wordt.

Thema: duurzame toekomst

Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van de noodzaak om duurzamer om te gaan met onze omgeving en onszelf. Maar hoe efficiënt en effectief doen we dat? En gaat het om meer dan de bescherming van de aarde? Vanzelfsprekend! Elke vorm van verspilling kan anders. Het programma dat we hebben samengesteld en laat zien hoe ver duurzaamheid kan worden doorgevoerd in onze maatschappij. Alumni en OU-docenten nemen je mee in hun onderzoeken en ervaringen.

Programma OU Alumniweek 2021

Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: online via Teams (hiervoor ontvang je een deelnamelink)

Maandag 22 maart 2021 Dinsdag 23 maart 2021 Woensdag 24 maart 2021
Informatica/Informatiekunde
Webinar 'Duurzame bundeling van kennis'
Managementwetenschappen
Webinar 'Sustainability'
 
Onderwijswetenschappen
Webinar 'Duurzaam onderwijs'
 
Cultuurwetenschappen
Webinar 'Duurzame liefde en klimaatliteratuur'
Rechtswetenschappen
Webinar 'Duurzame belangenafwegingen'
Milieu-natuurwetenschappen
Webinar 'Duurzaamheid'
 
Psychologie
Webinar 'Duurzaam zelfmanagement'