HOME | ONDERWIJSPARTNERS |

Haal een hbo ict diploma naast je huidige baan

De opleidingen van de NOHI zijn gesloten en er worden geen nieuwe studenten meer aangenomen.
De huidige studenten maken tot 31 augustus 2019 hun opleiding af.

Slimme combinatie leren en werken

U bent toe aan een nieuwe uitdaging en een vervolgstap in uw carrière. Met de NOH-Informatica zijn werk en studie uitstekend te combineren. Uw ervaring brengt u in bij de studie, de theorie wordt afgewisseld met opdrachten en cases die u vervolgens toepast in de eigen werksituatie.

Online én op een hogeschool in uw omgeving

NOH-I is een combinatie van afstandsleren en klassikaal leren: blended learning. Naast tweewekelijkse bijeenkomsten op de hogeschool naar keuze volgt u online onderwijs via de virtual classroom en de elektronische leeromgeving (ELO), inclusief sociale media. U maakt deel uit van een groep studenten die samen een thema volgt. Samenwerken met medestudenten stimuleert om de stof in de geplande tijd af te ronden én is een simulatie voor uw eigen werksituatie. Uw voordelen bij deze vorm van onderwijs:

Uw praktijkervaring

Theorie wordt afgewisseld met (groeps-)opdrachten op grond van authentieke cases of cases die zoveel mogelijk ontleend zijn aan uw eigen werksituatie. Het accent ligt vooral op het uitvoeren van opdrachten.
Eerder opgedane kennis en ervaring kunt u inbrengen en in veel gevallen levert dit vrijstelling op, zoals voor de stage.

Dit betekent dat u de opleiding NOH-I, met een doorlooptijd van 4 jaar, in 3 jaar of minder zou kunnen afronden.

Wettelijk erkende certificaten

De semesters zijn apart te volgen. U schrijft zich in per semester en bepaalt zelf het tempo waarin u de semesters doorloopt. Elk themasemester is een afgerond geheel en duurt een half studiejaar. Na succesvolle afronding van een semester ontvangt u een certificaat. De behaalde certificaten leiden tot de volledige, wettelijk erkende hbo-opleiding. Bij het voltooien van de totale opleiding ontvangt u het hbo-getuigschrift en bent u gerechtigd de titel ‘Bachelor of ICT’ te voeren.

Netwerk Open Hogeschool-Informatica

NOH-I staat voor Netwerk Open Hogeschool-Informatica, het samenwerkingsverband tussen de Open Universiteit, Fontys hogescholen, De Haagse Hogeschool en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
 

HOME
CONTACT
COMMISSIES
DOCUMENTEN
INSCHRIJFFORMULIER

© 2017 Netwerk Open Hogeschool | Disclaimer