RW_MeetMatch_2020_17202_head_large.jpg
Informatie en studieadvies
De studieadviseur is hét aanspreekpunt voor vragen over jouw studie. Heel veel informatie is online te vinden, maar soms heb je echt even behoefte om net wat meer informatie te ontvangen om een goede keuze te kunnen maken. Een presentatie van de studieadviseur zal veel duidelijk maken wat studeren bij de Open Universiteit inhoudt. Praktische tips and tricks rondom studeren, aanmelden, studieplan, tentamens etc, zullen allemaal voorbij komen. Er is ruimte om individueel een gesprek te voeren met een studieadviseur zodat jij je persoonlijke studieplannen en hoe je die het beste kunt realiseren kunt bespreken.

Inleidende vakken en de leeromgeving

Je maakt kennis met de cursussen die voorkomen in het eerste jaar studie van de bacheloropleiding. En ook kijk je vooruit naar het verloop verderop in de opleiding en daarna. Wat zijn je opties na de bachelor? Ook kijken we naar de online leeromgeving waarin gewerkt wordt. Hoe ziet de leeromgeving yOUlearn er uit en hoe kun je erin samenwerken met medestudenten en docenten? We nemen je mee naar het echte werk…

Van horen zeggen…

Natuurlijk geven de docenten en studieadviseurs je alle informatie over de opleidingen en de studiemethodes. Maar wat studeren bij de Open Universiteit nu echt voor je betekent kun je het beste horen van een student. Hoe pakt deze student de studie aan? Wat zijn de leuke en ook de lastige kanten van de studie? Kortom de werkelijke studie-ervaringen krijg je te horen van een echte student.