Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Hierdoor kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Read More
Oud-voorzitter RvT Annie Brouwer overleden
Annie Brouwer-Korf, oud-voorzitter van de Raad van toezicht van de Open Universiteit, is op 17 mei 2017 op 70-jarige leeftijd overleden. Ze was van 1 februari 2008 tot 1 februari 2016 voorzitter van de RvT. Ze was een ervaren bestuurder, recht door zee, gedreven en kundig. Als toezichthouder heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van de Open Universiteit.

Mr. Annie H. Brouwer-Korf was van 1999 tot 1 januari 2008 burgemeester van Utrecht. Eerder was de Groningse juriste raadslid en wethouder in Nijmegen,  burgemeester van Zutphen en Amersfoort. Naast en na het burgemeesterschap, vervulde Brouwer diverse nevenfuncties waaronder voorzitter van het Nationaal Reumafonds en lid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, en was ze actief in diverse Utrechtse organisaties.

In het stadhuis en stadskantoor van Utrecht is een condoleanceregister geopend. 

mr. Annie H. Brouwer-Korf


Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items