Praktijkleergang coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief

Praktijkleergang_Coaching_16981_head_large.jpg
Praktijkleergang coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief
In deze kortdurende leergang maakt u onder begeleiding van professionele coaches kennis met essentiële coachingsvaardigheden. Tijdens vier bijeenkomsten verhelderen onze docenten de theoretische kennis over coaching en oefent u met praktijkgerichte casussen.

Coaching heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerde en bewezen effectieve begeleidingsvorm voor het faciliteren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Coachen is naast een vak ook een kunst, omdat het verwezenlijken van andermans persoonlijke doelen steeds opnieuw vraagt om een unieke, op de persoon toegesneden benadering. De Praktijkleergang coaching reikt de essentiële coaching tools en technieken aan, gestoeld op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van coaching en positieve psychologie, en leert daarnaast hoe u deze optimaal kunt aanwenden in de praktijk.

'Verrijkend en direct toepasbaar'

De praktijkleergang ‘Coaching vanuit een positief psychologisch perspectief’ biedt een mix van praktische vaardigheden en academische kennis vanuit de positieve psychologie, steeds toegespitst op het coachingsvak. Kenmerken van de leergang zijn: focus op toepassing van wetenschap in de praktijk, vier bijeenkomsten van telkens een dag, begeleiding door professionele docenten en coaches. De groep wordt begeleid door twee docenten en twee trainers/coaches zodat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. De evaluatie van studenten uit eerdere leergangen is positief: “Verrijkend en direct toepasbaar” en “Fijne bijeenkomsten met afwisseling tussen theorie en praktijk” zijn enkele reacties.

De leergang start op dinsdag 3 november 2020 in Utrecht. De Praktijkleergang heeft een maximale omvang van 16 deelnemers, dus meld u tijdig aan. De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Bijeenkomst 1: dinsdag 3 november 2020 van 10.00 - 16.30 uur
  • Bijeenkomst 2: dinsdag 8 december 2020 van 10.00 - 16.30 uur
  • Bijeenkomst 3: dinsdag 12 januari 2021 van 10.00 - 16.30 uur
  • Bijeenkomst 4: dinsdag 9 februari 2021 van 10.00 - 16.30 uur

Meer informatie

Zie voor locatie, data, certificering, kosten en overige informatie: Praktijkleergang coaching

Op de praktijkleergang zijn de inschrijvingsvoorwaarden van de Open Universiteit voor Certified Professional Programs (CPP) van toepassing. Wij raden u aan kennis te nemen van deze voorwaarden.

Vragen?

In geval van vragen kunt u contact opnemen met onze samenwerkingspartner Livlife Academy, Marjolein van der Maesen de Sombreff of Sander van der Sleen.T +31681249496 / +31646081811

E info@livlifeacademy.nl