STG_Duurzaamheid_1920_head_large.jpg
Studiegidsen Duurzaamheid en milieu
Bent u zich aan het oriënteren op een studie duurzaamheid, milieu of natuurwetenschappen? Wij willen u graag de informatie aanbieden die u nodig heeft voor het maken van uw studieplannen. Naast de informatie over ons onderwijs en opleidingen die wij op onze website publiceren, bieden wij deze informatie ook aan in een studiegids. In deze gids staat alle opleidingsinformatie, tentamen- en begeleidingsinformatie en een overzicht van de cursussen opgenomen. Wilt u zich aanmelden voor een cursus of opleiding? Dat kan via deze website waarop alle actuele informatie en wijzigingen telkens worden gepubliceerd.

Werken aan de transitie naar een duurzame samenleving? In de opleiding benadert deze maatschappelijke uitdaging vanuit een natuurwetenschappelijke basis. Er wordt geleerd hoe bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar actuele milieuvraagstukken op uiteenlopende terreinen, zoals het leren leven met een veranderend klimaat, de invloed van voeding op gezondheid, en de complexiteit van duurzame energiesystemen.

Studiegids aanvragen

De opleiding richt zich vooral op de fysieke aspecten van milieuvraagstukken, de technologische oplossingen en de bijbehorende maatschappelijke interventies. Onder andere door de keuze van het afstudeeronderzoek kan zelf richting gegeven worden aan de invulling van de masteropleiding.

Studiegids aanvragen