Lees voor

Zoeken

Zoeken

Nieuwe naam, nieuw webadres

Sinds 1 januari 2014 maakt CELSTEC onderdeel uit van het Welten-instituut, expertisecentrum voor leren, doceren en professionaliseren.

Deze pagina wordt sindsdien niet meer bijgehouden. De actuele informatie over publicaties vindt u op de website van het Welten-instituut.

 

 

Publicaties


DSpace

Alle CELSTEC publicaties verschijnen in  (http://dspace.ou.nl), de digitale database voor onderzoek, ontwikkeling en valorisatie van de Open Universiteit.


Recente publicaties

 

The Digital Turn: How the Internet Transforms Our Existence (2012)

Dit boek beschrijft  de gevolgen van de digitale revolutie voor mens en maatschappij.
Meer...

Ten steps to complex learning (2012)

Dit boek (2e herziene druk) beschrijft hoe je in tien stappen van een trainingsprobleem komt tot een trainingsoplossing.
Meer...

Conducting Educational Design Research (2012) 

Een duidelijke en goed gedocumenteerde handleiding voor het conceptualiseren en uitvoeren van onderzoek naar onderwijsontwerp. Het boek helpt lezers om de potentie van onderzoek naar onderwijsontwerp te begrijpen en te realiseren. Het laat zien hoe rigoureus en relevant onderzoek kan leiden tot zowel theoretisch begrijpen als oplossingen voor dringende onderwijsproblemen.
Meer...

 

Leernetwerken (2011)

In dit boek leggen de auteurs op een begrijpelijke manier uit wat netwerkleren is en hoe je er praktisch mee aan de slag kunt. "Soms krijg je een boek in handen, waarbij je je tijdens het lezen realiseert dat je er op zat te wachten." (recensie op SURFSpace)
 

 

'Innovatief onderwijs in de praktijk' (2011)

Dit boek beschrijft op inspirerende wijze een twaalftal onderwijsprogramma's die zijn ontwikkeld met het 4C-ID onderwijsmodel. De voorbeelden bestrijken verschillende onderwijssectoren en domeinen, van vmbo tot universitair onderwijs en van het kappersvak tot de psychologie.
Meer...

 

'Word informatievaardig!' (2010)

De ondertitel van het dit boek luidt Digitale informatie selecteren, beoordelen en verwerken. De auteurs, Saskia Brand-Gruwel en Iwan Wopereis, zijn medewerkers van CELSTEC. Het boek geeft aanwijzingen om op een effectieve en efficiĆ«nte manier informatie op internet te vinden.
Meer...