HBO-Rechten
Werkt u in een juridische omgeving, bent u ambitieus en wilt u meer? Meer verdieping, verantwoordelijkheid of doorgroeien naar een hogere functie? Wilt u uw studie en werk combineren? Doelgericht studeren op een kwalitatief hoogwaardig niveau? Uw studieplanning makkelijk aanpassen aan uw agenda en studeren in eigen tempo, plaats en tijd? Dan is de afstandsopleiding HBO-Rechten iets voor u!

De bacheloropleiding HBO-Rechten is exclusief bedoeld voor ambitieuze mensen die minimaal 20 uren per week werken in een juridische omgeving*. De theorie uit de opleiding wordt gecombineerd met de ervaring uit de dagelijkse beroepspraktijk. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

De opleiding HBO-Rechten wordt aangeboden door de Open Juridische Hogeschool. Dit is een samenwerkingsverband van de Open Universiteit en Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Werk en studie gaan hierdoor hand in hand.

*Het begrip juridische omgeving wordt ruim opgevat. Indien u twijfelt of u aan deze voorwaarde voldoet, neem dan gerust contact op via info@ojh.nl.
 

Brochure aanvragen