HBO-Rechten

RW_10592_head_large.jpg
HBO-Rechten
Werkt u in een juridische omgeving, bent u ambitieus en wilt u meer? Meer verdieping, verantwoordelijkheid of doorgroeien naar een hogere functie? Wilt u uw studie en werk combineren? Doelgericht studeren op een kwalitatief hoogwaardig niveau? Uw studieplanning makkelijk aanpassen aan uw agenda en studeren in eigen tempo, plaats en tijd? Dan is de afstandsopleiding HBO-Rechten iets voor u!

De bacheloropleiding HBO-Rechten is exclusief bedoeld voor ambitieuze mensen die minimaal 20 uren per week werken in een juridische omgeving*. De theorie uit de opleiding wordt gecombineerd met de ervaring uit de dagelijkse beroepspraktijk. Werk en studie gaan hierdoor hand in hand. De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

De opleiding HBO-Rechten wordt aangeboden door de Open Juridische Hogeschool. Dit is een samenwerkingsverband van de Open Universiteit en Juridische Hogeschool Avans-Fontys.

Pluspunten studie

  • Zelfstudie op afstand maar niet alleen. De docenten houden contact met u via virtuele klas, Skype, e-mail en telefonische spreekuren.
  • Hoogwaardige kwaliteit studiemateriaal en onderwijs. Het studiemateriaal is ontwikkeld door gekwalificeerde docenten met praktijkervaring.
  • De opleiding is gericht op uw maatschappelijk perspectief. Door onze studie HBO-rechten wordt u goed voorbereid op de werkzaamheden van hbo-jurist.
  • Integratie studie en praktijk. Tijdens uw studie bent u al direct van meerwaarde voor uw werkgever.
  • Flexibiliteit zonder dat de studie in gevaar komt. U bepaalt zelf wanneer u studeert en tentamen aflegt.
  • De studie is inpasbaar in ieders privéleven. Door de vrijheid om uw studie- en tentamen momenten zelf in te plannen, kunt u uw studietempo temporiseren wanneer privéomstandigheden daartoe nopen.
  • De opleiding die uw juridische ambities waarmaakt.
  • Diverse studiecentra door geheel Nederland en België, waar u tentamens aflegt.

*Het begrip juridische omgeving wordt ruim opgevat. Indien u twijfelt of u aan deze voorwaarde voldoet, neem dan gerust contact op via info@ojh.nl.

Brochure aanvragen Inschrijfformulier downloaden