Lees voor

Zoeken

Zoeken

Prijsvraag 'Inzet sociale media in het onderwijs'

Doe mee met de prijsvraag

De Open Universiteit heeft een prijsvraag uitgeschreven voor haar studenten en voor middelbare scholieren die aansloot bij het thema van de diesviering 'sociale media in het onderwijs'. Centrale vraag daarbij was: Hoe kun je sociale media op een vernieuwende manier inzetten in het onderwijs? Originele ideeën hierover konden worden ingestuurd als een essay (maximaal 2.000 woorden; geplaatst in de vorm van een blog) óf als een youtube-film (maximaal 10 minuten). Inschrijven kon van 1 juni tot uiterlijk 1 september 2011.

Beoordeling

Alle inzendingen zijn verzameld, van waaruit alle blogs en films bekeken konden worden. De rating door de publieksjury zorgde voor een uiteindelijke voorselectie binnen de twee categorieën 'essay' en 'film', welke door een deskundige jury is beoordeeld. De twee beste bijdragen zijn op 23 september beloond met een mooie, toepasselijke prijs: een iPad2.

Gebruik je netwerk

Gezien het thema van de diesviering lag het voor de hand om via sociale media aandacht aan deze prijsvraag te schenken. Er wordt immers veel meer waarde gehecht aan wat vrienden zeggen over een onderwerp dan de hoogte ervan in Google. Inzenders zijn daarom getipt hun netwerk aan te spreken via Twitter, Linkedin, Hyves, Facebook, etc. om de eigen inzending te promoten.

Inschrijven

De prijsvraag is gesloten. U kunt niet meer inschrijven.

Opent pdf met actievoorwaarden prijsvraag dies natalis 2011 Voorwaarden prijsvraag